Κύπρος: Ομολόγησε την δολοφονία του άτυχου ζευγαριού ο 33χρονος

Όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο για την διπλή δολοφονία του άτυχου ζευγαριού στην Κύπρο.

Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής παραδέχθηκε την δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου στην Κύπρο, όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης Κουμέττος Κουμέττου.

Ο ανακριτής της υπόθεσης και υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέττος Κουμέττου έκανε αναφορά στα γεγονότα της υπόθεσης ενώ είπε ότι εναντίον του 33χρονου διερευνώνται 13 αδικήματα μεταξύ των οποίων και ο φόνος εκ προμελέτης, όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην οικία της οδού Ζαλόγγου εντοπίστηκε ανοικτό παράθυρο κουζίνας ενώ είπε πως δεν εντοπίστηκε ακόμα το πορτοφόλι του 60χρονου και ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο τι κλάπηκε από την οικία.

Ο ανακριτής αναφέρθηκε και στις μαρτυρίες που υπάρχουν και δείχνουν την εμπλοκή του 33χρονου.

Ο κ. Κουμέττου αναφέρθηκε στην κατάθεση της συντρόφου του 33χρονου η οποία υποστήριξε ότι δεν είδε ποτέ να έχει στην κατοχή του ο 33χρονος επιθετικά όργανα.

H 22χρονη ανακρινόμενη ενέπλεξε τον εαυτό της και ανέφερε ότι ο Τζιωνής και ο 22χρονος που συνελήφθη τελευταίος είναι τα δύο πρόσωπα που μπήκαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου.

Η σύντροφος και ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή περίμεναν τηλεφώνημα για να μεταβούν στην οικία να παραλάβουν τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης και οι τρείς ύποπτοι σε γραπτές καταθέσεις περιγράφουν τον ύποπτο ως αυτόν που οργάνωσε την κλοπή και αυτόν που σκότωσε τα δυο θύματα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη τραπεζικός σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί, σε μία λίμνη αίματος, στο υπνοδωμάτιό τους, πριν από 15 περίπου ημέρες, στον Στρόβολο της Κύπρου.

Ο ανήλικός γιος του ζευγαριού αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ