Αυτά δεν πρέπει να κάνετε πριν το σεξ: Συνήθειες που μπορεί να χαλάσουν την όμορφη στιγμή με τον σύντροφο σας

Το σεξ μπορεί να κρύβει κάποιες φορές δυσάρεστες εκπλήξεις εξαιτίας των επιλογών που έχουμε κάνει νωρίτερα και τις οποίες καλύτερο θα ήταν να αποφεύγουμε.

Κάποιες από τις συνήθειές μας μπορεί να φέρουν αμηχανία στο ζευγάρι και να χαλάσουν την όμορφη στιγμή ενώ τις περισσότερες από αυτές μπορεί να μην τις φανταζόμαστε καν. 

Δείτε τρία πράγματα τα οποία θα πρέπει να προσέχετε...

1. Το ξύρισμα

Είναι σημαντικό το ξύρισμα να μην γίνεται σε πολύ κοντινό διάστημα πριν τη σεξουαλική πράξη. Αυτό συμβαίνει γιατί θα πρέπει να επουλωθούν μικροεκδορές στο δέρμα καθως μικρές πληγές ενδέχεται να επιτρέψουν τη μόλυνση από μικροοργανισμούς

2. Καυτερά φαγητά

Μπορεί ένα πικάντικο γεύμα να θεωρείται αφροδισιακό, αλλά συχνά δημιουργεί και άλλα προβλήματα όπως φούσκωμα και αέρια. Γι' αυτό το λόγο θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε λοιπόν κάτι πιο ελαφρύ που θα σας προσφέρει ενέργεια και όχι... δυσκολίες, σύμφωνα με το baby.gr.

3. Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

Ένα ποτό μπορεί να είναι καλή συντροφιά σε ένα ζευγάρι αλλά σε μεγάλες ποσότητες καταστέλλει το νευρικό σύστημα και ως εκ τούτου δυσκολεύει την επίτευξη οργασμού και στα δύο φύλα. Εκτός αυτού μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και ζαλάδα. Προτιμότερο είναι το κόκκινο κρασί σε ελεγχόμενη ποσότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ