Ντύθηκε κλόουν & μαχαίρωσε τον 18χρονο εραστή της πέντε φορές: Ήταν σεξουαλική φαντασίωσή μου

Η 19χρονη γοητευόταν ιδιαίτερα από φόνους και θυσίες, όπως παραδέχτηκε.

Μοιάζει με σκήνη από θρίλερ, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα!

Η 19χρονη Zoe Adams από το Ηνωμένο Βασίλειο, μητέρα ενός παιδιού, παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε πέντε φορές τον 18χρονο εραστή της, Kieran Bewick.

Η νεαρή μητέρα γοητευόταν ιδιαίτερα από τους φόνους και τις θυσίες και αφού έπεισε τον 18χρονο να βάλει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του, τον μαχαίρωσε πέντε φορές.

Ο ίδιος ανέφερε στο δικαστήριο πως εκείνη ήθελε να τον δέσει, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, όμως εκείνος αρνήθηκε, της επέτρεψε όμως να βάλει το μαξιλάρι στο κεφάλι του.

Αφού του ζήτησε να την εμπιστευθεί, εκείνη άρχισε να τον μαχαιρώνει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όλα αυτά συνέβησαν πέρυσι τον Ιούλιο, με την Adams να παραδέχεται πως του προκάλεσε σκόπιμα σοβαρή σωματική βλάβη, ωστόσο επέμεινε ότι εκείνος επινόησε την ιστορία.

Λίγο καιρό πριν το περιστατικό, η 19χρονη είχε αναφέρει στον φίλο της πως η μεγαλύτερη σεξουαλική της φαντασίωση ήταν να δέσει έναν άνδρα και να τον "θυσιάσει".

Ενώ την προηγούμενη μέρα, ο 18χρονος είχε πει στην νεαρή μητέρα πως οι ξυπόλητοι κλόουν ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του. Η απάντησή της ήταν "Ένας ξυπόλητος κλόουν ο απόλυτος δολοφόνος για τον Kieran".

Οι δικηγόροι παρακολούθησαν τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του 18χρονου όπου εκείνος περιέγραφε ότι είχαν πάει για ψώνια και γύρισαν στο σπίτι της 19χρονης, ήπιαν αλκοόλ και εκείνη έκανε μαριχουάνα. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είχε πιει τόσο πολύ που έκανε εμετό.

Γύρω στις 8:30 το βράδυ, η Zoe ανέβηκε τα σκαλιά μακιγιαρισμένη ως κλόουν, είχε τα χέρια πίσω στην πλάτη και τον ρώτησε αν φοβάται. Της είπα «Όχι, πήγαινε πλύνε το πρόσωπό σου».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ήταν πεπεισμένος ότι η 19χρονη κρατούσε μαχαίρι πίσω από την πλάτη της και τον περίμενε να κοιμηθεί για να τον μαχαιρώσει.

Μισή ώρα αφότου εμφανίστηκε μπροστά του τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον δέσει στο κρεβάτι και εκείνος αρνήθηκε.

Άρχισαν να φιλιούνται και του ζήτησε να βάλει ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του. Αποφάσισε να συμβιβαστεί και να συμφωνήσει. Αφού τον ρώτησε εάν την αγαπάει κι αν τη θέλει με τον ίδιο να της λέει «ναι», η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να βάλει το μαξιλάρι στο πρόσωπό του και να την εμπιστευτεί. Έτσι και έκανε. Η επόμενη κίνησή της ήταν να τον μαχαιρώσει.

Τότε, ο νεαρός με πληγές στο χέρι και το πόδι κατέβηκε τις σκάλες και τη βρήκε στην κουζίνα με το μαχαίρι στα χέρια. Τη ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο και εκείνη απλά σήκωσε τους ώμους.

Στη συνέχεια ο 18χρονος βγήκε στον δρόμο και ζήτησε βοήθεια. Εκεί είδε τη θεία της που είχε βγει από το σπίτι της για να κάνει ένα τσιγάρο, η οποία περιποιήθηκε τις πληγές του και κάλεσε ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ