Η «θεά» Μπέλλα Κυδωνάκη λέει για απόψε: Να πως η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος σήμερα και... Δείτε τι σας περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σας!

Η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι έντονη.

Θα μας συνδέσει κατά κάποιο τρόπο με καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν μας -κυρίως το συναισθηματικό- αφού θα βγουν στην επιφάνεια σκέψεις και αισθήματα που είναι καλά καταχωνιασμένα και θα φανεί η διπλή όψη του νομίσματος.

Επίσης, θα απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και γενικά οτιδήποτε αφορά σε αποκτήματα και ιδιοκτησίες, όπως αναφέρει το astrology.gr.

Κριός

Θα εμβαθύνεις τα πράγματα, είτε με τη θέλησή σου είτε εξαιτίας εξωτερικών πιέσεων, για να αναγνωρίσεις κάποια από αυτά που είναι κρυμμένα μέσα σου. Να ξέρεις ότι θα σκάσουν όλα μαζί, συναισθήματα και οτιδήποτε υπάρχει φωλιασμένο και πολλές επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε αναγκάσουν να τις ικανοποιήσεις. Η σεξουαλικότητα και το πάθος σου θα είναι έντονα και ίσως φτάσεις σε κάποιες υπερβολές, όμως θα νιώσεις πιο ζωντανός/η από ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι οι οικονομικές σου ανησυχίες, αλλά και οι εν γένει υποθέσεις σου, που αφορούν σε δοσοληψίες και συναλλαγές θα σε κάνουν να φρενάρεις τον παρορμητισμό σου και να κινηθείς με μεθοδικότητα και συγκεκριμένη τακτική.

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει άμεσα και με κάποιο τρόπο θα φέρει στην επιφάνεια ό,τι έχεις βαθιά καταχωνιασμένο μέσα σου. Μετά από αρκετή πίεση, θα βγάλεις ορισμένα απωθημένα σου, που αφορούν στα άτομα που σχετίζεσαι στενά, συνεργάτες ή σύντροφο. Το θέμα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μπορέσεις πιο εύκολα να αναπληρώσεις τα κενά σου που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Θα στρέψεις όλη την ενέργειά σου στους άλλους κι αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια και να αναγνωρίσεις ακόμα και ένα κομμάτι εγωιστικής συμπεριφοράς σου που πιθανόν να είχες. Πάντως το να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων δε θα σε ωφελήσει γιατί ίσως έτσι να αποκοπείς από άτομα που θέλεις να είσαι μαζί τους.

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν συγκεκριμένες καταστάσεις που θα σε απομονώσουν για λίγο, αλλά αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για το δικό σου καλό, ώστε να ανακαλύψεις τον λόγο που γίνονται κάποια πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου, αλλά να είσαι ο εαυτός σου. Ακόμα και έτσι όμως, πάλι θα βρεις τον τρόπο να ανακατέψεις την τράπουλα, κυρίως στον εργασιακό σου χώρο, όπου μπορεί όλα είναι διαφορετικά από ό,τι πίστευες μέχρι τώρα. Επίσης, ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις κάποια «υπόγεια ρεύματα», τα οποία δεν είχες αντιληφθεί καθόλου. Τώρα θα τα αναγνωρίσεις και θα κάνεις κινήσεις, με στόχο να φτάσεις στην αλήθεια, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα, όχι μόνο γιατί αφορά στον κυβερνήτη πλανήτη σου, αλλά γιατί έχει μια έξτρα επιρροή, επειδή γίνεται σε ζώδιο του νερού, στοιχείο που ανήκεις και εσύ. Άρα, αντιλαμβάνεσαι ακριβώς πως πρέπει να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, χωρίς όμως να ξεφύγεις και να απομακρυνθείς από τα πλάνα σου. Η διάθεσή σου θα είναι άμεσα συνυφασμένη με την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Θα σταματήσεις να κρατάς αποστάσεις, ακόμα και από άτομα που διαισθάνεσαι ότι είναι πιθανό να σε προδώσουν, ίσως γιατί νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη και μπορείς να δράσεις για να αλλάξεις το αποτέλεσμα. Η στήριξη που περίμενες για ένα κοινωνικό ή προσωπικό σου θέμα μάλλον δε θα είναι και τόσο μεγάλη.  Το σημαντικό όμως είναι ότι θα κατανοήσεις γιατί σου συμβαίνουν κάποια πράγματα και έτσι θα βρεις τον τρόπο, ώστε να κάνεις τους στόχους σου πραγματικότητα.

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή θα σε ωθήσει να αναζητήσεις καινούργιους πόρους, ίσως και επαγγελματική ταυτότητα. Αλλά, τελικά, ενώ θα ψάχνεις κάτι το διαφορετικό, θα επιστρέψεις πίσω στο παρελθόν, χωρίς και εσύ να καταλαβαίνεις το γιατί. Ενδεχομένως, επειδή δε γίνεται να προχωρήσεις μπροστά, αν δε λύσεις κάποιες παλιές σου υποθέσεις. Για αυτό μην παραξενευτείς. Μπορεί να ξεκινήσεις να ψάχνεις το πώς θα φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο συνεννόησης, ακόμα και με άτομα της οικογενείας σου, που έχουν να κάνουν με κληρονομικά θέματα ή ενός ακινήτου. Γενικά, πάντως, θα πάρεις δύναμη από το παρελθόν σου, αρκεί να βρεις ένα σωστό τρόπο να το «απαλύνεις», για να μην υπάρχουν πια εμπλοκές, κολλήματα ή μπερδέματα.

Παρθένος

Δοκιμάζεις νέες μεθόδους επικοινωνίας, αλλά τελικά θα κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανες και παλιά κι αυτό επειδή θα προτιμήσεις την πεπατημένη, που γνωρίζεις και σου παρέχει ασφάλεια. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις τον έλεγχο ενός συγγενικού προσώπου, ενώ, με τον τρόπο σου και τα λεγόμενα σου, θα επηρεάσεις βαθιά κάποια άτομα κι ίσως πάρουν φόρα και ακολουθήσουν το δικό σου μονοπάτι, χωρίς να φοβούνται για τις αποφάσεις τους. Γενικά, θα έχεις εύνοια, κυρίως αν πρόκειται να κλείσεις μια δουλειά σε άλλη πόλη ή σε μακρινό μέρος. Η σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα πάει για... αναθεώρηση και μάλλον θα καταλήξετε στο σημείο ότι πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή.

Ζυγός

Ενισχύεις κάποιες πεποιθήσεις που αφορούν στα οικονομικά σου θέματα, αλλά και τη διαχείριση των υλικών σου, γι’ αυτό θα κάνεις κι άλλες, μυστικές κινήσεις.  Αισθάνεσαι ότι πρέπει να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου για την περίπτωση που πάνε να ανακατευτούν κι άλλα άτομα, κάτι που, αυτή τη στιγμή δε θέλεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, να αποφύγεις διάφορες συζητήσεις για να μην βρεθείς στην ανάγκη να μοιραστείς πράγματα που πρέπει να μείνουν κρυφά. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα έχεις τη δυνατότητα να επιλύσεις τα θέματα που είχατε. Πιθανόν να παραβλέψεις όμως ότι μπορεί σε συγκεκριμένα σημεία να έχουν γίνει λάθη και από την πλευρά σου και να κάνεις για λίγο τα στραβά μάτια. Κράτησε τα συναισθήματα της ζήλειας και της διεκδίκησης μακριά από εσένα γιατί δε θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στο ζώδιό σου θα επιβεβαιώσει αρκετές από τις πεποιθήσεις που είχες μέσα σου και δεν είχες εκφράσει. Τώρα όμως θα βγουν στην επιφάνεια και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιστρέψεις τους όρους κι από ηττημένος/η να στεφθείς νικητής/τρια και μάλιστα πολύ γρήγορα. Οι οικονομικές δοσοληψίες σου θα γίνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλιστείς και να πιστέψεις περισσότερο σε σένα και τις ικανότητές σου, διατηρώντας ταυτόχρονα την επιφύλαξη απέναντι στους άλλους. Μπορεί να δείχνεις φιλικός/η και ανοικτός/η σε ιδέες, συνεργασίες ή ακόμα και στη δημιουργία συντροφικής σχέσης, αλλά θα παραμείνεις αποκλειστικά συνδεδεμένος/η με τον εαυτό σου γιατί αισθάνεσαι ότι έτσι θα είναι πιο εύκολο να φτάσεις στον οποιοδήποτε στόχο σου.

Τοξότης

Τα αντικρουόμενα συναισθήματά σου σε εμποδίζουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος/α είσαι και τι θέλεις πραγματικά. Και εννοείται ότι τα πάντα εξαρτώνται από εσένα και όχι από την τύχη, όπως θέλεις να νομίζεις. Καλό θα ήταν να μην αγωνιάς για αποτελέσματα που μπορεί να μην έχουν βγει, κυρίως αν περιμένεις απάντηση για μια εξέταση που αφορά στην υγεία τη δική σου ή ενός πολύ δικού σου ανθρώπου. Επίσης, δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου, ειδικά σε ό,τι αφορά οικονομικές κινήσεις που θέλεις να κάνεις και θα δεις ότι θα βγουν όπως τις περιμένεις.

Αιγόκερως

Θα δώσεις προτεραιότητες σε θέματα που αφορούν στα ερωτικά και τις φιλίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανατραπούν και κάποια πράγματα που τα είχες υπολογίσει με βάση τη λογική γιατί θα επικρατήσει περισσότερο το συναίσθημα. Οπότε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις και τι ακριβώς θέλεις εσύ, αλλά και να πάρεις το προβάδισμα. Όλα πάντως να ξέρεις ότι γίνονται για συγκεκριμένο λόγο. Μια τυχαία συνάντηση που μπορεί να έχεις με ένα άτομο, που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου κατά το παρελθόν, θα σε βάλει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να είστε ξανά μαζί ή να κρατήσεις τη σχέση σε ένα φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αν υπάρχει αυτή τη δυνατότητα.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι ότι μπορείς να κατακτήσεις άτομα και καταστάσεις που μέχρι πρότινος απλά φανταζόσουν, γιατί πλέον γνωρίζεις καλά πώς θα καταφέρεις οτιδήποτε θέλεις. Ενδεχομένως να ζοριστείς γιατί θα βγουν διάφορα συναισθήματα στην επιφάνεια που είναι δύσκολο να διαχειριστείς, αλλά τελικά θα βρεις λύσεις, κάτι που δείχνει ότι, για να τις αντιληφθείς και να τις εφαρμόσεις, έχεις κάνει ένα βήμα μπροστά και βρίσκεσαι σε φάση να ξεπεράσεις ακόμα και ένα άσχημο παρελθόν. Επειδή όλα τα βλέπεις πια με διαφορετική ματιά και το κυριότερο επειδή κρατάς στα χέρια σου δύναμη που ξεκλειδώνεται τώρα, θα κάνεις πραγματικότητα ένα μέρος των σχεδίων σου, που υπήρχε μόνο στο μυαλό σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα, τα οποία πιθανόν να είχες παρατήσει, επειδή πίστευες ότι δεν μπορούσες. Μόλις όμως «βουτήξεις» στο παρελθόν και ανακαλύψεις πληροφορίες και συναισθήματα που σχετίζονται με το τώρα, θα πετύχεις κάτι πολύ καλό. Οπότε, δε θα έχεις λόγο να αμφιταλαντεύεσαι και να μην ξέρεις ακριβώς τι να πράξεις. Ίσως ξεφορτωθείς κάτι που δεν πήγε καλά σε επαγγελματικό επίπεδο και αναθεωρήσεις τις ιδέες σου για το μέλλον, παράλληλα όμως θα νιώσεις ότι έχεις πλέον πολλές δυνατότητες υλοποίησης και δυνάμεις που δεν είχες αντιληφθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ