"Χρειαζόμαστε να επιστρέψει η ελπίδα…": Έτοιμος να κατέβει υποψήφιος με τον Βαρουφάκη ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης;

Ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που πάντα εκφράζεται για όσα μας απασχολούν.

Μιλώντας στη Ναυτεμπορική, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για το νέο κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, Μέρα 25 που "πρόκειται κυριολεκτικά για το μόνο κόμμα στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει εναλλακτική πολιτική".

Τι χρειαζόμαστε πραγματικά σε αυτήν τη δύσκολη φάση;

Χρειαζόμαστε να επιστρέψει η ελπίδα. Και αναγκαία συνθήκη για κάτι τέτοιο είναι να συρθούμε όλοι μας μακριά από την παραίτηση και τον καναπέ μας και, εφεξής, να συμμετέχουμε ενεργητικά σε κάθε επίπεδο έκφρασης και αντιπροσώπευσης. Με άλλα λόγια, αφού, οκτώ χρόνια τώρα, διαπιστώσαμε με σιγουριά ότι οι “αρμόδιοι” ήταν απολύτως αναρμόδιοι, νομίζω είναι η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Βλέπετε κάτι ελπιδοφόρο στον ορίζοντα;

Βεβαίως και βλέπω. Είναι ο νέος πολιτικός σχηματισμός ΜΕΡΑ25, ο οποίος αποτελεί την ελληνική έκφραση του πανευρωπαϊκού πολιτικού κινήματος DIEM25 και ο οποίος, για να καταστεί αποτελεσματικός, ζητεί τη συμμετοχή όλων μας. Θα πρέπει να σημειώσω ότι πρόκειται κυριολεκτικά για το μόνο κόμμα στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει εναλλακτική πολιτική - την οποία έχει ήδη θέσει σε δημόσια διαβούλευση με την κοινωνία - έναντι των παντελώς αδιέξοδων μνημονίων. Αυτή είναι και η αιτία που, στα 53 μου χρόνια, παίρνω την απόφαση, για πρώτη φορά στη ζωή μου, να εμπλακώ στα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ