Κύπρος, διπλό έγκλημα: Στον 23χρονο αδελφό του φορτώνει τους φόνους ο 33χρονος - Πήγαν για ληστεία και με τρίτο πρόσωπο

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διπλό φονικό στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Χθες, Παρασκευή ο 33χρονος κατονόμασε τον 23χρονο ετεροθαλή αδερφό του που - σύμφωνα με τα λεγόμενά του - σκότωσε το ζευγάρι ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και την 21χρονη σύντροφό του. 

Σύμφωνα με τον 33χρονο, ο αδερφός του, του είπε «τους σκότωσα και τους δύο». Ο 23χρονος και η 21χρονη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για την 8ήμερη κράτηση και των δύο.

Ο 23χρονος υποστήριξε ότι ο αδερφός του λέει ψέμματα. Παράλληλα, ο 33χρονος οδήγησε την αστυνομία στον χώρο όπου ήταν κρυμμένα ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών και ένα ξίφος. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου, εντοπίστηκαν σημειώσεις στο αυτοκίνητο του 33χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν μώλωπες στον 23χρονο και στην 21χρονη εκχυμώσεις στην πλάτη, που εκτιμάται ότι είναι 3-4 ημερών.

Ο υπαστυνόμος Κουμέτος Κουμέτου ανέφερε επίσης πως βρέθηκε DNA της ύποπτης στο ξίφος. Η 21χρονη υποστήριξε ότι το ξίφος ήταν δώρο του εργοδότη του και πως πήρε για να το επεξεργαστεί. Το DNA της βρέθηκε στο ρόπαλο και τα κορδόνια παπουτσιών που βρέθηκαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ