Μια φορά γίνεσαι 92! Το πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ & ο λόγος που η Meghan Markle "έκλεψε"- πάλι- τις εντυπώσεις! (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Με μια μεγάλη συναυλία στο Albert Hall του Λονδίνου γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ!

Εντυπωσιακά- αν μη τι άλλο- γιόρτασε τα γενέθλιά της η μακροβιότερη εν ενεργεία μονάρχης.

Με μια συναυλία στο Albert Hall του Λονδίνου όπου τραγούδησαν o Sting, o Shaggy, ο Tom Jones, ο Craig David και η Kylie Minogue και έδωσε το "παρών" η βασιλική οικογένεια- εκτός φυσικά από την ετοιμόγενη Kate Middelton, γιόρτασε η Βρετανίδα βασίλισσα.

 

 

Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό, ενώ στη σκηνή ανέβηκε ο εγγονός της Harry, ο οποίος μίλησε για την εορτάζουσα γιαγιά του και το έργο της.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη λαμπερή βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην Ελισάβετ, η οποία επέλεξε ένα midi φόρεμα στις αποχρώσεις του χρυσού για την βραδιά των γενεθλίων της!

 

 

 

 

 

 

Τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν στην μέλλουσα σύζυγο του Harry, Meghan Markle, η οποία με την κομψή της εμφάνιση παρ' ολίγον να "κλέψει" την δόξα της εορτάζουσας!

 

 

Η 36χρονη Meghan, που συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα του Time, με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους, επέλεξε ένα σκούρο μπλε φόρεμα, που έμοιαζε με κάπα και έλαμπε στο πλευρό του Harry!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ