​Νεκρός ο διάσημος DJ Avicii: Ήταν μόλις 28 ετών - Ο αλκοολισμός & τα προβλήματα υγείας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τραγική είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

"Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέρλινγκ, γνωστού και ως Avicii", δήλωσε εκπρόσωπος του δημοφιλούς Dj που βρέθηκε νεκρός στην πρωτεύουσα του Ομάν.

Ο 28χρονος Τιμ Μπέρλινγκ ήταν πρωτοπόρος του σύγχρονου Electronic Dance Movement και είχε κερδίσει δύο βραβεία MTV Music, ένα Billboard, ενώ είχε και δύο υποψηφιότητες για Grammy. "Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητάμε απ’ όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δηλώσεις".

Ο Μπέρλινγκ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως τη Μαντόνα και το συγκρότημα Coldplay, ενώ είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016 επικαλούμενος προβλήματα υγείας.  Σύμφωνα με το billboard, ο θάνατος του έρχεται λίγες ημέρες μετά την υποψηφιότητά του για το βραβείο Billboard Music για το κορυφαίο dance/electronic άλμπουμ.

Eδώ και αρκετά χρόνια, όπως σημειώνει το Independent, ο Avicci αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, ενώ είχε αφαιρέσει και τη χοληδόχο κύστη του το 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ