Φαντασμαγορικές εικόνες από τα πιο πρωτότυπα σπίτια σκύλων - Σχεδιάστηκαν για καλό σκοπό

Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να συμμετάσχουν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που ονομάζεται "BowWow Haus" κι ο οποίος αποσκοπεί στην άντληση κεφαλαίων για την περίθαλψη των άστεγων ζώων.

Αυτοί οι δημιουργικοί άνθρωποι έχουν σχεδιάσει μοναδικά σπίτια σκύλων και καταφύγια ως μέρος μιας νέας έκθεσης που θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες μέχρι τις 26 Απριλίου σε διάφορους χώρους του Λονδίνου, ενώ αυτά τα σπίτια αργότερα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε φιλανθρωπικό πλειστηριασμό ή μέσω online προσφορών.

Το έργο αυτό είναι μια συνεργασία με το Blue Cross, ένα φιλανθρωπικό σωματείο που βοηθά τα άρρωστα, τραυματισμένα, εγκαταλελειμμένα και άστεγα ζώα από το 1897, αλλά και τον αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Outdoor Arts Foundation, ο οποίος υποστηρίζει τη δημιουργική εμπλοκή της κοινότητας σε αυτή την προσπάθεια, όπως και ο φωτογράφος Drew Γκάρντνερ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης θα κάνουν ευτυχώς τη ζωή εκατοντάδων ζώων λίγο πιο εύκολη, αναφέρει το designboom.com.

Μερικά από αυτά τα σπίτια σκύλων έχουν βαριές υπογραφές δημιουργών, όπως ο διεθνώς διάσημος αρχιτέκτονας Zaha Hadid, ο καλλιτέχνης Ivan Djidev και ο πολυβραβευμένος σχεδιαστής Denizen Works.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ