Από την εργένικη ζωή στον έγγαμο βίο… Κορίτσια, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή!

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Πρωί Σαββάτου και ξυπνάς χωρίς κανένα άγχος με μοναδική σου έγνοια αν θα πιεις καφέ στο σπίτι ή κάπου έξω με τις ηλιαχτίδες του ήλιου να σου γαργαλάνε ευχάριστα το πρόσωπο.

 Περισσότερο νοιάζεσαι για το τι θα φορέσεις παρά για το τι θα φας το μεσημέρι. Φτιάχνεις πρόγραμμα με βάση το τι ακριβώς κάνεις κέφι εσύ χωρίς να πρέπει να το προσαρμόσεις στις επιθυμίες κάποιου άλλου.

Ξοδεύεις τα χρήματά σου όπως και όπου νομίζεις οτι πρέπει και γενικά είσαι ελεύθερος/ελεύθερη να κάνεις τις επιλογές σου σ’ όλους τους τομείς της ζωής σου χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Ο βασικότερος λόγος που οι γάμοι δεν πετυχαίνουν θεωρώ πως είναι το γεγονός οτι κανένας δεν έχει αναλογιστεί σοβαρά ότι όλα τα παραπάνω θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή.

Γιαυτό και τα διαζύγια πληθαίνουν, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να εναρμονιστούν με το νέο μοντέλο ζωής που τους επιβάλλει από τη μια στιγμή στην άλλη ο έγγαμος βίος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ