Ζώδια: Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα μελλούμενα μας τα παρουσιάζει η Άντα Λεούση - Αναλυτικές προβλέψεις

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν. Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ