Ο σύζυγός μου, Τζωρτζ Στεφανόπουλος, είναι ασύγκριτος στο σεξ- Οι φίλες μου ζηλεύουν & εγώ απολαμβάνω (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Καυτές" αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Τζωρτζ Στεφανόπουλου και της συζύγου του, Ali Wentworth.

Η Ali Wentworth, σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και πολιτικού, Τζωρτζ Στεφανόπουλου, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή, που μας άφησαν άφωνους!

Όπως τόνισε η γνωστή ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Στεφανόπουλο, εδώ και 17 χρόνια, στο νέο της βιβλίο "Go ask Ali", το ζευγάρι κάνει τόσο πολύ σεξ, που έχει χάσει μάλιστα και φίλους λόγω αυτού!

Η ζήλια του κόσμου για τις σεξουαλικές επιδόσεις του ζεύγους είναι... αναπόφευκτη, με την Wentworth να τονίζει πως το πρόβλημα προκύπτει όταν στις εξόδους με τις παντρεμένες φίλες της η κουβέντα στρέφεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους γάμους τους, στην έλλειψη σεξ και την πλήξη της συζυγικής ζωής.

«Όταν φτάνει η στιγμή που με ρωτάνε "Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τον άντρα σου;", παίρνω βαθιά ανάσα και το λέω! Έχω χάσει φιλίες εξαιτίας αυτής της ερώτησης... Οι γυναίκες ουρλιάζουν λες και τους εξομολογήθηκα πως πυροβόλησα τον σκύλο μου! Μια από αυτές πάντα κοπανάει το χέρι της στο τραπέζι. Κάποτε μια φίλη μου έσπασε ένα ποτήρι από το σοκ. Συγγνώμη που θέλουμε ο ένας τον άλλο! Χριστέ μου!» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι ζει μια πολυτελή ζωή, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο τους πούλησαν πρόσφατα, για 6 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Mansion Global, την πολυτελέστατη βίλα τους στο Southampton.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ