Cute mommy η Λίνα Σακκά! "Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σα να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι..." (ΦΩΤΟ)

Μια υπέροχη περίοδο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή φαίνεται πως διανύει η γλυκιά ηθοποιός.

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, ωστόσο η Λίνα Σακκά κάθε χρόνο φροντίζει να βρίσκεται σε ξεχωριστές παραστάσεις στο θεατρικό σανίδι.

Έτσι, αυτή την περίοδο, η όμορφη πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το έργο "Ο Δράκουλας και τα άνθη του κακού" του Μπραμ Στόουκερ που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία και θεατρική απόδοση Φρόσως Λύτρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, όμως, στο Instagram, η Λίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία πλυμμηρισμένη με πλήθος συναισθημάτων για το αγγελούδι της. Τον μικρό Μάριο με τον οποίο θέλει να παιρνάει όλη την ημέρα!

"Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σα να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω στο σπίτι μου και να το αναλύω με τις ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση!

 

#icecream #niceweather #marlinshouse #happysunday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Sakka (@linasakkaofficial) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ