Καν' το όπως η Ευγενία & η Ρόσι! Όταν τα παλιακά καλαθάκια της γιαγιάς γίνονται οι πιο trendy τσάντες (ΦΩΤΟ)

Μια νέα μόδα την οποία και ανέδειξαν, σχεδόν αμέσως, η Ευγενία Νιάρχου και η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζέησον Στέηθαμ, top model Ρόσι Χάντιγκτον-Γουάϊτλι.

Με μια πανέμορφη ψάθινη τσάντα εμφανίστηκε πέρυσι η βρεττανικής καταγωγής Ρόσι, μοντέλο της Victoria’s Secret, πρωταγωνίστρια σε πανάκριβες διεθνείς καμπάνιες, μητέρα ενός αγοριού και παντοτινό fashion icon.

Μια τετράγωνη ψάθινη τσάντα με δερμάτινα χερούλια. Η κυρία Στέηθαμ ήταν και εδώ πρωτοπόρος. Οι τσάντες κατασκευασμένες από ψάθα, ξύλο και μπαμπού κάνουν θραύση το φετινό καλοκαίρι.

Κυρίες και δεσποινίδες κρατούν ήδη τις συγκεκριμένες τσάντες στους δρόμους, τη δουλειά, ακόμα και στις νυχτερινές τους εξόδους. Κάποιοι οίκοι μάλιστα έχουν επιστρατεύσει ακόμα και αυτά τα …ταπεινά καλάθια της γιαγιάς.

Ακριβά brands όπως ο Fendi (με λεπτομέρειες από κόκκινα κρόσσια), η Μiu-Μiu (με λευκό δέρμα μπροστά), ο Giorgio Armani (με γκρι και κόκκινη ψάθα), η Sonia Rykiel (σε τετράγωνο σχήμα, με πράσινη-κόκκινη λωρίδα και σε σχήμα ψηλού καλαθιού), αλλά και οικονομικότερα όπως τα Ζάρα, Mango, H & M είναι γεμάτα από ψάθινες, ξύλινες και μπαμπουδένιες τσάντες.

Η Ευγενία Νιάρχου συνοδεύει πάντως, όπως αναφέρει το in.gr, τη συλλογή κοσμημάτων της Venyx με τα επιτυχημένα, trendy ελληνοπρεπή «καλάθια» της Zeus & Dione.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ