Special tips για μοναδικό βραδινό μακιγιάζ! Τι να επιλέξετε ανάλογα με το χρώμα μαλλιών και ματιών

Ετοιμάζεστε για μια βραδινή ή επίσημη έξοδο και ψάχνετε το ιδανικό μακιγιάζ που θα σας κάνει να λάμψετε; Ιδού οι τέλειες προτάσεις!

Βραδινό μακιγιάζ για μελαχρινές - καστανές:

Οι μελαχρινές και καστανές γυναίκες έχουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για το βραδινό μακιγιάζ τους. Μπορούν να παίξουν με τα χρώματα στις σκιές, αλλά και στα κραγιόν για να δημιουργήσουν ένα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό look. Από το απαλό βραδινό μακιγιάζ τύπου no makeup μέχρι τα έντονα smokey eyes και το επίσημο μακιγιάζ με κόκκινα χείλη, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

 

 

Οι χρωματισμοί στις σκιές ματιών που ταιριάζουν στις μελαχρινές και καστανές είναι οι γήινες (καφέ, γκρι, σοκολατί, μόκα, μπεζ και ροζ). Μάλιστα οι ανοιχτόχρωμες φυσικές σκιές ματιών ταιριάζουν αρμονικά με το καστανό - μελαχρινό χρώμα μαλλιών. Εξίσου υπέροχες επιλογές στα χρώματα σκιάς είναι οι έντονες μωβ, δαμασκηνί, βαθύ μπλε, πράσινο και burgundy. Αν θέλετε όμως να δώσετε βάθος στο βλέμμα, επιλέξτε ιριδίζουσες σκιές σε γήινους τόνους.

 

 

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό smokey eyes. Εναλλακτικά δοκιμάστε ένα απαλό βραδινό μακιγιάζ με αϊλάινερ ή χωρίς και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Βραδινό μακιγιάζ για ξανθιές:

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά συνήθως κάνει ένα άβαφο πρόσωπο να δείχνει λιγάκι άχρωμο. Επομένως το επίσημο μακιγιάζ που θα επιλέξετε, πρέπει να φωτίζει και να κάνει πιο ζωντανό το look σας. Μεγάλη σημασία έχει το βάψιμο των φρυδιών, το οποίο δεν πρέπει να είναι πολύ έντονο. Επίσης, οι βλεφαρίδες πρέπει να τονιστούν καλά για να απογειώσετε το βλέμμα σας. Οι ιδανικές σκιές για ξανθιές είναι οι μωβ, οι απαλές χρυσές, οι γκρι και οι καφέ.

 

 

Για μια πλατινέ βαφή μαλλιών, οι ασημί και ουδέτερες σκιές ματιών είναι οι καλύτερες. Αν μάλιστα συνδυαστούν με ένα βραδινό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν που έχει μπλε βάση ή με μια ροζ απόχρωση στα χείλη, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό. Για πιο φυσικό μακιγιάζ επιλέξτε αποχρώσεις του καφέ στα ζυγωματικά.

Σε περίπτωση όμως που τα ξανθά μαλλιά σας έχουν χρυσή απόχρωση προτιμήστε τις ροζ, ροδακινί και ίσως λίγο χρυσές αποχρώσεις ρουζ, ενώ για τα μαλλιά σε σκούρο ξανθό χρώμα, επιλέξτε ροδακινί τόνους.

 

 

Τέλος, στα χείλη ιδανικά χρώματα σε ένα επίσημο μακιγιάζ για ξανθιές είναι οι έντονες και φωτεινές ροζ αποχρώσεις, όπως και οι κοραλλί. Βέβαια το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν δεν παύει να είναι η κορυφαία σαγηνευτική επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις μιας ξανθιάς.

Βραδινό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες:

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι από μόνο του πολύ ιδιαίτερο και επομένως ένα απαλό βραδινό μακιγιάζ είναι ιδανικό για να λάμψετε. Αν όμως θέλετε να κάνετε κάτι πιο εντυπωσιακό για την βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα smokey eyes σε γήινες - καφέ αποχρώσεις ή μεταλλικές σκιές ματιών. Εξίσου εντυπωσιακό επίσημο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες είναι το απαλό βραδινό μακιγιάζ με αϊλάινερ.

 

 

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιές σε χρώματα burgundy, μελιτζανί, μπρονζέ και χρυσό.

Στα χείλη καλό θα είναι να αποφύγετε τα κραγιόν σε αποχρώσεις του καφέ, πορτοκαλί ή nude και να προτιμήσετε μια πιο θερμή απόχρωση. Δοκιμάστε ένα κόκκινο, ροζ, φούξια ή μωβ χρώμα κραγιόν, απλά προσέξτε τον τόνο που θα επιλέξετε.

 

 

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη δεν θα πρέπει να είναι όμοιο με εκείνο των μαλλιών σας, αλλά να ταιριάζει με αυτό.

Βραδινό μακιγιάζ για καστανά μάτια – μελί:

Το καστανό χρώμα ματιών είναι το πιο συνηθισμένο για τις Ελληνίδες και όχι μόνο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καφέ ματιών που κυμαίνονται από τα ανοιχτόχρωμα μελί, μέχρι τα πολύ σκούρα καφέ, σχεδόν μαύρα μάτια.

Τα χρώματα σκιών που ταιριάζουν ιδανικά στα σκούρα καφέ μάτια είναι οι αποχρώσεις του μπλε, όπως το κλασσικό μπλε, τιρκουάζ και aqua, αλλά και οι χρωματισμοί του ροζ και του μωβ. Εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ για καστανά μάτια βέβαια δημιουργούν και οι γήινες αποχρώσεις, όπως πορτοκαλί, σοκολατί, γκριζοκαφέ (taupe), σκούρο γκρι, μαύρο και χρυσό.

Αν όμως τα μάτια σας έχουν πιο ανοιχτό καστανό χρώμα, τότε δημιουργήστε ένα βραδινό μακιγιάζ με αϊλάινερ. Οι ιδανικές σκιές για τα ανοιχτά καστανά μάτια είναι απαλό πορτοκαλί, σκούρο μπεζ, απαλό γκρι, γκριζοπράσινο και καστανό. Εναλλακτικά, επιλέξτε μια σκιά σε απόχρωση ακουαμαρίνα, aqua, ροζ και μωβ.

Δοκιμάστε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και εύκολο βραδινό μακιγιάζ με αϊλάινερ μόνο. Εναλλακτικά κάντε ένα smokey eyes ή βάλτε απαλές αποχρώσεις στα μάτια. Ολοκληρώστε με ένα nude κραγιόν είτε με έντονα χρώματα στα χείλη.

Βραδινό μακιγιάζ για πράσινα μάτια:

Για τα μάτια με πράσινη ίριδα ιδανικές αποχρώσεις σκιών είναι οι πράσινες, καφέ, μωβ, μελιτζανί και μπεζ. Εξίσου υπέροχη ιδέα αποτελεί και το μακιγιάζ στα χρώματα της ακουαμαρίνας.

Όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr, χρησιμοποιήστε λοιπόν τις σκιές σε αυτές τις αποχρώσεις και κάντε ένα έντονο ή απαλό βραδινό μακιγιάζ σε smokey eyes look, είτε ένα εντυπωσιακό winged makeup.

Βραδινό μακιγιάζ για μπλε μάτια:

Το απαλό και σαγηνευτικό μπλε χρώμα στα μάτια μπορεί να τονιστεί άψογα αν συνδυαστεί με σκιές σε χρώματα όπως ροζ, μωβ, ροδακινί, lime green, απαλό καστανό και μαύρο.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μπλε απόχρωση. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε μια σκιά ματιών σε μπλε, τιρκουάζ και navy χρώμα και κάντε το επίσημο μακιγιάζ σας να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό.

Για ένα απαλό βραδινό μακιγιάζ επιλέξτε γήινες αποχρώσεις, ενώ για ένα έντονο και εντυπωσιακό makeup δοκιμάστε τους μωβ χρωματισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ