Χανιά: Περαστικός κατάφερε να απαθανατίσει δελφίνια να απολαμβάνουν την θάλασσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε από απόσταση αναπνοής στην παραλία στην Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Απρόσμενοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνισή τους καθώς δελφίνια «εθεάθησαν» να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα ρηχά της παραλίας.

Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους και έφτασαν τόσο κοντά στην παραλία. Όμως έτσι έδωσαν την ευκαιρία σε έναν περαστικό να καταγράψει σε βίντεο τις βουτιές τους.

Η παραλία στην Κρήτη που μαγνητίζει τα βλέμματα
Ξεχάστε τα καυτά καλλίγραμμα κορμιά που στέκονται μπροστά σε αμμώδεις λόφους και «πειραγμένα» γαλάζια νερά από τα φίλτρα του Instagram. Η πιο cool παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Κρήτη και είναι ο Κομμός!

Αυτό αναφέρει σε μεγάλο αφιέρωμα για την καλύτερη παραλία του κόσμου το Forbes και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου. «Η αρχαϊκή επιμονή μου στη χρήση χάρτινων χαρτών με έβγαλε στη λάθος πλευρά ενός χωριού που προσπαθούσα να βρω.

Όταν τελικά έφτασα σε ένα μικρό Ορθόδοξο παρεκκλήσι, με την ελπίδα να ρωτήσω κάποιον για οδηγίες, δεν συνειδητοποίησα ότι θα βρισκόμουν στην κορυφή ενός βράχου με στροβιλισμένα κύματα, μερικά εκατοστά πόδια κάτω», αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου Άντονι Γκραντ, προσθέτοντας

«Η θέα με εξέπληξε: ένας ορίζοντας μπλε ουρανού, κατέληγε σε ένα τόξο λευκόχρυσης άμμου, περιτυλιγμένο από καταπράσινα πεύκα και πλαισιωμένο από το μπεζ των οροσειρών, χαρακτηριστικό του πανέμορφου νησιού», αναφέρει το  flashnews.gr.

Το δημοσίευμα και η παραλία στην Κρήτη
Ο Κομμός, βρίσκεται στη νότια άκρη του κόλπου της Μεσαράς, απέχει 66 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου, και περίπου 2 χλμ. περίπου από τα Μάταλα και 10 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού. Ο Κομμός, κατά την αρχαιότητα, ήταν το λιμάνι της Φαιστού και δίπλα στην παραλία θα συναντήσετε σήμερα ερείπια της αρχαίας πόλης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ