Η Μυρτώ Αλικάκη, αγαπημένη μας "Αναστασία" παραδέχεται: "Δεν με πειράζει που θα τελειώσει η ιδέα του Mega..." (BINTEO)

Με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Από Μηχανής θέατρο, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του Epsilon.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες ώρες που περνά το κανάλι που την ανέδειξε μέσα από το σίριαλ "Αναστασία" όσο και στις αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε σειρά του Alpha.

"Εγώ δεν είμαι πολύ συναισθηματική με κάποια πράγματα. Αν ένα κανάλι είναι να κλείσει, θα κλείσει. Για μένα δεν υπάρχει ένα κανάλι ως ιδέα, υπάρχει ένα κανάλι ως άνθρωποι. Δεν με πειράζει που θα τελειώσει η ιδέα του Mega, με πειράζει που ένα σωρό άνθρωποι δεν θα έχουν ένα επαγγελματικό σπίτι", ανέφερε χαρακτηριστικά για το Μεγάλο κανάλι η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

"Καταλαβαίνω πάρα πολύ τις αντιδράσεις των συναδέλφων μου που νιώθουν ότι σε μια εποχή που είναι λίγες οι θέσεις και οι δουλειές στην τηλεόραση έναν σημαντικό ρόλο τον παίρνει κάποιος που δεν είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να τον κρίνει αυτή τη στιγμή. Θα τον κρίνει ο καιρός. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μη σπουδαγμένος ηθοποιός που παίζει σε μια ταινία ή σε μία σειρά ή ακόμη και στο θέατρο", πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ