Ρέθυμνο: Αυτά τα δεντρόσπιτα ξενοδοχεία μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθι (ΦΩΤΟ)

Τα δεντρόσπιτα  νοικιάζονται μέσω της γνωστής πλατφόρμας Airbnb

Όταν ήμασταν πιτσιρίκια ονειρευόμαστε να έχουμε το δικό μας κρυφό παλάτι πάνω σε ένα δέντρο. Το καταφύγιο μας λίγα μέτρα πάνω από τη γη, όπου θα μπορούμε να αποσυρόμαστε και να χαιρόμαστε με τις ώρες τα παιχνίδια και τη φαντασία μας. Θέλαμε ένα δικό μας δεντρόσπιτο! Κάτι που περιέργως πως γίνεται πραγματικότητα όχι σε ένα αλλά σε δύο δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία στο νομό Ρεθύμνης.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των ξενοδοχείων είχαν την ευφυΐα να επενδύσουν σε κάτι διαφορετικό, όπως αναφέρει το daynight Σε κάτι μη συνηθισμένο. Σε κάτι βγαλμένο από παραμύθι που αφήνει την ψυχή να ηρεμήσει. Και να γυρίσει στις χαρούμενες αναμνήσεις των παιδικών χρόνων.

Τα δεντρόσπιτα  νοικιάζονται μέσω της γνωστής πλατφόρμας Airbnb

Δείτε τα δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία

Treetop Hideaway, Μονοπάρι Ρεθύμνου

Ένα B&B δεντρόσπιτο στην Κρήτη που διαθέτει θέα στο βουνό, αλλά και χρήση μιας ιδιωτικής πισίνας και ενός μπάρμπεκιου, προσφέρει ένα αναζωογοννητικό διάλειμμα σε μια μποέμ κατάσταση στα όμορφα βουνά του Μονοπαρίου Ρεθύμνου.

Το Treetop Hideaway παρακινεί τους επισκέπτες του να βγουν από τα συνηθισμένα και να επιλέξουν μια εναλλακτική λύση διακοπών σε μια μοναδική ιδιοκτησία.

 

«Στολίδι μου», Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου

Ένα πολυτελές δεντρόσπιτο σε μια έκταση με αιωνόβια ελαιόδεντρα και βελανιδιές, περιτριγυρισμένο από αυλή με γκαζόν, υπόσχεται αξέχαστες διακοπές κοντά στη φύση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 12/4/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ