Νέο ξέσπασμα από τον Μπαχτσελί κατά του Πάνου Καμμένου: "Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική"

O επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράση και κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε πολύ σκληρές δηλώσεις κατά του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας.

"Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν" ανέφερε, μέσα σε όλα, ο αρχηγός των "Γκρίζων Λύκων" προσθέτοντας ότι ο Πάνος Καμμένος "έχει κρίση υστερίας".

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του για τον κ. Καμμένο, που ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και στον Έβρο, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί απάντησε ότι "ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα... Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική". 

"Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια" πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ