Ο Μοράλιογλου, η Βικτόρια Μπέκαμ ή η Σάρα του Αλεξάντερ Μακ Κουήν θα ντύσουν την Μέγκαν νύφη της χρονιάς;

Ποιος θα είναι εκείνος που θα σχεδιάσει τελικά το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ;

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν ακουστεί, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, σχετικά με το ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ. 

Με τον γάμο της χρονιάς να απέχει κάτι περισσότερο από έναν μήνα, η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με το πως θα είναι η όμορφη Μέγκαν ως νύφη και το ποιος θα αναλάβει τον σχεδιασμό του νυφικού της. 

Πριν από λίγο καιρό, οι πληροφορίες ήθελαν τον ισραηλινό οίκο Inbal Dror να έχει λάβει εντολή από το παλάτι για να σχεδιάσει το φόρεμα της Μέγκαν, ενώ υπήρχαν φήμες που ήθελαν το δίδυμο Ralph & Russo να είναι οι σχεδιαστές του πολυαναμενόμενου νυφικού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Diary Directory, ωστόσο, o οίκος μόδας Erdem ίσως είναι αυτός που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ για τον γάμο της με τον Χάρι που θα γίνει στις 19 Μαΐου. 

(Δημιουργία του οίκου Erdem)

Ο πολυτελής οίκος μόδας, που έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το βρετανικό Συμβούλιο μόδας, εδρεύει στο Λονδίνο και διευθύνεται από τον Καναδό Σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου και φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης της βασιλικής οικογένειας, καθώς πολλά μέλη της έχουν κατά καιρούς φορέσει ρούχα του.

Ωστόσο, εκτός από τον Ερντέμ Μοράλιογλου, τα ονόματα που ακούγονται είναι και εκείνα της Σάρα Μπάρτον, δημιουργικής διευθύντριας του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που σχεδίασε και το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον.

(Photo: Getty Images)

(Νυφικές δημιουργίες της Σάρα Μπάρτον για τον Αλεξάντερ Μακ Κουήν)

Ενώ και η Βικτόρια Μπέκαμ, φημολογείται ότι θα δώσει στιλιστικές συμβουλές στην 36χρονη μέλλουσα νύφη.

(Νυφικά φορέματα της Victoria Beckham)

 

 

(H Victoria Beckham δημιούργησε και το νυφικό που φόρεσε το 2016 η Eva Longoria στον γάμο της με τον Jose Baston)

Προς το παρόν το παλάτι, δεν έχει επιβεβαιώσει ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της μέλλουσας πριγκίπισσα, με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ