Ο Jay-Z μίλησε για την ομοφυλόφιλη μητέρα του & το πως ξεπέρασε την απιστία του στην Beyonce (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

O Jay Z παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον David Letterman...

Για τις πιο "σκοτεινές" πτυχές της ζωής του μίλησε ο Jay Ζ στην εκπομπή του David Letterman «My Next Guest Needs No Introduction».

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την απιστία στη σύζυγό του, Beyonce και το πως το ζευγάρι ξεπέρασε τις δύσκολες στιγμές, αλλά και την ομοφυλοφιλία της μητέρας του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως όταν η μητέρα του, Gloria Carter, του αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με μια γυναίκα, έκλαψε από χαρά και ανακούφιση, που εκείνη ήταν επιτέλους ελέυθερη.

(Photo: Jamie McCarthy/Getty)

Ο γνωστός ράπερ έχει γράψει τραγούδι γι' αυτή τη στιγμή, το «Smile», στο τελευταίο του άλμπουμ «4:44», στο οποίο λέει ότι είναι ευτυχισμένος που η μητέρα του βρήκε ξανά την αγάπη.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στον γάμο του, ανέφερε με ειλικρίνεια πως θέλει να έχει "τα συναισθηματικά εργαλεία που χρειάζονται για να κρατήσει μαζί την οικογένειά του", ενώ συμπλήρωσε «Έχω μια όμορφη γυναίκα με κατανόηση που γνωρίζει ότι είμαι καλύτερος από τα άσχημα που έχω κάνει».     

 

 

Αποκάλυψε, δε, πως μαζί με την Beyonce, έκαναν ψυχοθεραπεία ώστε να δουλέψουν τα προβλήματα στη σχέση τους. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, οπότε το δουλέψαμε για χρόνια κι εξακολουθούμε να δουλεύουμε πάνω στη σχέση μας, να επικοινωνούμε και να ωριμάζουμε» ανέφερε.

(Photo: Dimitrios Kambouris/Getty)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ