Από μέρα σε μέρα ή από ώρα σε ώρα γεννάει το τρίτο της παιδί η Κέιτ Μίντλετον- Ποιος το πρόδωσε

Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν από ώρα σε ώρα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton...

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton πρόκειται να έρθει στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Royal Central", η Δούκισσα του Cambridge θα γεννήσει στο νοσοκομείο St Mary, το τρίτο της παιδί, όπως έγινε και με τα άλλα δύο.

Μια αλλαγή στις πινακίδες και γενικότερα τη σήμανση περιμετρικώς του νοσοκομείου, καθώς πλέον απαγορεύεται να παρκάρει κανείς έστω και ελάχιστα κοντά στις εισόδους του νοσοκομειακού συγκροτήματος, προκάλεσε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις.     

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες τοποθετήθηκαν ταμπέλες με τις οποίες επισκέπτες και ασθενείς ενημερώνονταν για τις πτέρυγες που έχουν ανακαινιστεί και βαφτεί εκ νέου.   

Η απαγόρευση πάρκινγκ, πάντως, τέθηκε σε εφαρμογή από τις 9 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 του ίδιου μηνός, κάτι που έκανε τους πάντες να καταλάβουν ότι η Κέιτ Μίντλετον μέσα στον μήνα θα έχει γίνει για 3η φορά μητέρα από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.   

(Photo: CHRIS JACKSON/AFP/Getty Images)

Το τρίτο παιδί του ζευγαριού θα είναι πέμπτο στην διαδοχή του θρόνου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το όνομα του βασιλικού μωρού. 

Στην πτέρυγα "Lindo" του νοσοκομείου St Mary στο Πάντινγκτον γεννιούνται οι βασιλικοί διάδοχοι από το 1937. Οι πρίγκιπες William και Harry, αλλά και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ γεννήθηκαν εδώ, ενώ το νοσοκομείο φημίζεται για το εχέμυθο και περιποιητικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του.  

Σύμφωνα με κύκλους του Παλατιού, ο τοκετός έχει οριστεί για τις 23 Απριλίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, ενώ πολλές είναι οι υποθέσεις γύρω από το όνομα που θα λάβει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με επικρατέστερο -και στην περίπτωση που το μωρό είναι κορίτσι- το όνομα Mary.   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ