Καλλιτέχνες & δημοσιογράφοι μοιράζονται ιδιαίτερες ευχές για την Ανάσταση & το Πάσχα

Γνωστοί Έλληνες μοιράζονται τις ευχές τους για τις ημέρες του Πάσχα!

Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού φωτίζει τις ψυχές μας και τους δρόμους της ζωής μας. Μια μεγάλη αγκαλιά απλώνεται για όλους προς όλους για το γεγονός των γεγονότων, την Ανάσταση του Κυρίου.

Επώνυμοι Έλληνες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι έδωσαν τις ευχές τους για τις άγιες αυτές ημέρες στο Πινάκιο.

Χρήστος Δάντης, τραγουδιστής: Πως θα ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

(Photo: People)

Θα εύχομαι όσο ζω...για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία, αποχρωμματισμένη, καθόλου απεχθή σε ότι άγνωστο ξένο και μη δοκιμασμένο σε μία γη που θα γίνει μια αγκαλιά ,που δε θα γυρίζει την πλάτη. Μόνο έτσι θα ζήσουμε ένα καλύτερο «αύριο».

Χαρης Βαρθακουρης

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή ανάσταση, αισιοδοξία, υπομονή, αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο..

Άγγελος Διονυσίου,τραγουδιστής: Στο δρόμο της αγάπης

Εύχομαι το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στον δρόμο της αγάπης ... Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα

Όλγα Βασδέκη, Παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου: Το Άγιο Φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει με δύναμη και καλοσύνη τις ψυχές όλων μας

Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει με δύναμη και καλοσύνη τις ψυχές όλων μας και να μας συντροφεύει σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Ο λόγος και η θυσία του Κυρίου ας καθοδηγήσει την σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Θανάσης Πολυκανδριώτης ,Μουσικός: Ουσιαστική συνεύρεση των ανθρώπων

Εύχομαι να είναι το Πάσχα φέτος η αφετηρία για λιγότερη ψυχική σπατάλη και περισσότερο ουσιαστική συνεύρεση των ανθρώπων Καλή ανάσταση λοιπόν στη ψυχή μας

Καίτη Φίνου, ηθοποιός: Ανάσταση για το καθένα μας

Η εβδομάδα των Παθών μας προετοιμάζει για την Ανάσταση του Κυρίου. Το ίδιο εύχομαι για τον καθένα μας ξεχωριστά και φυσικά για την Ελλάδα μας που βρίσκεται στον δρόμο προς τον Γολγοθά..

Ελένη Φιλίνη, ηθοποιός: Να βρούμε τον δρόμο μας

Ας είναι αυτή η Ανάσταση, η αρχή να ξαναβρούμε οι άνθρωποι, τις αξίες μας τα πιστεύω μας και την ανθρωπιά μας, γιατί τα τελευταία χρόνια χάσαμε τον δρόμο μας!

Κώστας Σπυρόπουλος, ηθοποιός: Ανάσταση-Ανάταση και Ανάληψη ευθυνών

Χριστός Ανέστη..!!! Ανάσταση-Ανάταση και Ανάληψη ευθυνών!!! Αυτοκριτική και Αυτογνωσία!!! Αναγέννηση...από την Αρχή ως το Τέλος ...Από το Α ως το Ω...στο ένα και μοναδικό...Α γ α π Ω..!!!

Μιχάλης Ιατρόπουλος, επιχειρηματίας, ηθοποιός: Να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι ζούμε μόνο μια φορά

Εύχομαι μόνο υγεία σωματική και πνευματική και να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι ζούμε μόνο μια φορά και δεν είμαστε τηλεκατευθυνόμενα ζώα που δε σέβονται τον συνάνθρωπο και μας επιβάλουν να υπακούμε και να βλέπουμε χυδαίες ειδήσεις και εικόνες που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν εδώ και αιώνες.

Θανάσης Κουρλαμπάς, ηθοποιός: Από τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες

Η προσμονή της Ανάστασης του Θεανθρώπου καθώς και όλων όσο Τούτη συμβολίζει, είναι από τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες όχι μόνο εμάς των Χριστιανών αλλά και όλων όσων προσμένουν λύτρωση. Η ευχή μου είναι λοιπόν να έχουμε σωματική και πνευματική υγεία ώστε να κρατάμε πάντα ολοζώντανη αυτή την προσμονή. Καλό Πάσχα

Στέλλα Γεωργιάδου, τραγουδίστρια: Ανάσταση σημαίνει ξαναρχίζω

Ευχές για ένα όμορφο ελληνικό Πάσχα. Ανάσταση σημαίνει ξαναρχίζω. Σημαίνει επιστρέφω σε όλα όσα πιστεύω, αγαπώ και πρεσβεύω. Καμία «σταύρωση» ας μην μας κρατά μακριά από τα όνειρα μας.

Μάνος Βουλαρινός, δημοσιογράφος: Αυτό το Πάσχα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο

Μακάρι αυτό το Πάσχα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και χειρότερο από το επόμενο. Να θυμάστε ότι όποιος σας είπε ότι δεν θα υπάρχουν αρνιά και μετά την Κυριακή και ότι υπάρχει βραβείο για όποιον φτάσει πρώτος σπίτι του στην επιστροφή, σας είπε ψέματα.

Ανθή Βούλγαρη, δημοσιογράφος: Στιγμές που θα σκορπίζουν χαμόγελα και ελπίδα

Εύχομαι καθημερινή Ανάσταση στις ψυχές και στις καρδιές μας! Υγεία και πολύ αγάπη! Ας φτιάχνουμε όλοι στιγμές που θα σκορπίζουν χαμόγελα και ελπίδα.

Ειρήνη Νικολοπούλου

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά από την όμορφη φύση της Κρήτης με μια υπέροχη εικόνα όλο νόημα

 

Τάκης Χρυσικάκος, Ηθοποιός: Να διώξουμε από μέσα μας την βία, την έχθρα, την αντιπαλότητα

Είχα την ουτοπία ότι με την οικονομική κρίση θα ξυπνούσε η συμπόνια, ή αλληλεγγύη, η καλοσύνη κι αγάπη στους ανθρώπους, αυτά θα ήθελα λοιπόν να Αναρτηθούν αυτές τις μέρες και όλοι μας να δούμε την εβδομάδα των παθών σαν την δική μας δοκιμασία, να διώξουμε από μέσα μας την βία, την έχθρα, την αντιπαλότητα που μας περιβάλλει τα τελευταία χρόνια, ερχόμαστε από πολύ μακριά και αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Άρης Σαμολαδάς- τραγουδιστής: Το άγιο φως επιφέρει μια ανάταση ψυχική

Αυτό που με προβληματίζει χρόνια τώρα είναι η δική μας Ανάσταση, η ηθική, η πολιτισμική, η πολιτική κ φυσικά η οικονομική. Αν το άγιο φως επιφέρει μια ανάταση ψυχική προς σ’αυτη την κατεύθυνση... θα είναι καλό για όλους!!! Καλή Ανάσταση λοιπόν!!!

Δημήτρης Αποστόλου, Σκηνοθέτης. Σεναριογράφος: Θέλω να μείνω λίγο μόνος με το φως…

Εκείνο το βράδυ..δεν θέλω να τρέξω στο ραντεβού με τη μαγειριτσα… θέλω να μείνω λίγο μόνος με το φως… Δεν ξέρω αν είναι Άγιο η αναπτήρα… ποσώς με ενδιαφέρει. Η δύναμη που θέλω εγώ να έχει μετράει..Θέλω να αφεθώ στη λάμψη του μπας κι ανακαλύψω μες το σκοτάδι αν είναι η μόνη φλόγα που καίει μέσα μου γύρω μου..γύρω μας...ίσως και να της ζητήσω σαν τάμα..αυτή η φλόγα που θα περάσει από χέρι σε χέρι κεινο το βράδυ να γίνει επιτελούς ο ιστός που θα μας ενώσει...ο συμβολισμός της ανάστασης είναι η ελπίδα της νέας αρχής της νέας ζωής της νέας δημιουργιάς...ας πρωτοτυπησουμε φετος κι ας παρουμε αλλο στρατι κι αλλο μονοπάτι.

Το φως ξερει τον δρόμο... Ανάσταση δίνει το δικό της μήνυμα στις ζωές όλων μας. Αποτελεί τον κοινό παρανομαστή για τους μικρόκοσμους μας. Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού φωτίζει τις ψυχές μας και τους δρόμους της ζωής μας. Στο Πινάκιο ξεχωριστές προσωπικότητες στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Μια μεγάλη αγκαλιά απλώνεται για όλους προς όλους για το γεγονός των γεγονότων, την Ανάσταση του Κυρίου. Ο Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος και η Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή που επιμελήθηκαν το θέμα, που ακολουθεί,για το Πινάκιο εύχονται σε όλους εσάς η μεγαλύτερη αλήθεια, που δεν είναι άλλη από την Ανάσταση του Κυρίου να είναι οδηγός στης ζωής τα μονοπάτια σας...

Το φως ξερει τον δρόμο... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ