Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Ίσως ο έρωτας της ζωής μας χτυπάει την πόρτα!

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης παρουσιάζει τις αναλυτικές του προβλέψεις για κάθε ζώδια μέσα από το oroskopos.gr

Κριός

Το καλό αυτής της εβδομάδας για εσάς, είναι η αύξηση του παράγοντα της τύχης στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Ο  Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε υπομονή σε οτιδήποτε επιμένει να καθυστερεί. Προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις από τη μια και επαγγελματικές υποχρεώσεις από την άλλη, είναι τομείς που θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν και να σας αναγκάζουν να δίνετε μάχες.Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που μπορούν να τακτοποιηθούν!

Ταύρος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας είναι ένα ενδιαφέρον ανοιξιάτικο δώρο. Σε άλλους θα εκφραστεί στον τομέα του έρωτα, σε άλλους στην αναβάθμιση της κοινωνικής σας ζωής και σε αρκετούς στην επιβίωση της δουλειάς σας. Το γήινο στοιχείο που κυριαρχεί αυτήν την εποχή σας βοηθά για την υλοποίηση σχεδίων, είτε με τη βοήθεια του γενικότερου κλίματος, είτε με την προσφορά κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Στα ερωτικά οι εξελίξεις φαίνονται ενδιαφέρουσες.Φανείτε δημιουργικοί στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να προωθήσετε τα συμφέροντά σας!

Δίδυμοι

Μεταβατική εποχή για εσάς, ενθαρρύνονται οι αξιοποιήσεις ικανοτήτων σας, συνεχίζουν να σας απασχολούν οι πολλές οικονομικές σας υποχρεώσεις και καταφέρνετε να διαπραγματευτείτε κάποιες από αυτές. Ωστόσο υπάρχουν ευχάριστοι διέξοδοι καθημερινής έκφρασης και κάποιοι άνθρωποι που σας βοηθούν, ή σας εξυπηρετούν στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει για μια ακόμα φορά την υπομονή και την ψυχραιμία σας, μέσα από καθυστερήσεις που επιμένουν να συνεχίζονται.Μην αλλάζετε τακτική στις επιδιώξεις σας. Απλά διευρύνετε τους υποστηρικτές σας!

Καρκίνος

Το γήινο στοιχείο που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο από πλευράς πλανητικών διελεύσεων σας βοηθά να εξυπηρετηθείτε για την κάλυψη των αναγκών σας, αλλά η αντίθεση Πλούτωνα και Κρόνου από τον Αιγόκερω με το ζώδιό σας, συνεχίζει να δυσκολεύει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Πρέπει να σταθείτε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, ευέλικτοι και διαπραγματευτικοί επίσης, την ώρα που οι πιέσεις των άλλων θα μεγαλώνουν. Αρκετοί από εσάς θα ζήσετε ραγδαίες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και άλλοι θα δείτε να κινδυνεύει μια συνεργασία σας, κάτω από το βάρος γεγονότων.Η οικογένεια θα χρειαστεί μεγαλύτερη υποστήριξη εκ μέρους σας!

Λέων

Η πλανητική σύναξη στον Αιγόκερω αποτελεί πονοκέφαλο για τον επαγγελματικό τομέα, ή οι συνθήκες εργασίας συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί το να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα, όση προσπάθεια και αν καταβάλετε. Περισσότερο όμως τυχεροί είστε στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις αλλά και μην εμπλέκεστε σε σχόλια και παρεξηγήσεις.Αποστασιοποιηθείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξή σας!

Παρθένος

Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή σε σχέση με άλλους., με μόνη εξαίρεση τον ανάδρομο Ερμή, η περίοδος αυτή σας βοηθά να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας, να βρείτε περισσότερη κατανόηση και βοήθεια από τους άλλους και να προσθέσετε χαρά και ψυχαγωγία στο καθημερινό σας πρόγραμμα.  Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική σας ζωή, η ενασχόλησή σας με πολιτιστικά ενδιαφέροντα ή η τύχη του να ταξιδέψετε.Κερδίστε έδαφος στις αισθηματικές σας επιδιώξεις!

Ζυγός

Η ένταση παραμένει χαρακτηριστική στην καθημερινή σας ζωή και στην εξέλιξη των βασικών τομέων. Οι πιέσεις από το σπίτι και τους δικούς σας συνεχίζονται, οι καθυστερήσεις δεν υποχωρούν και τα καθημερινά γεγονότα δοκιμάζουν την αντοχή των νεύρων σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν ευκαιρίες να καλύψετε συναισθηματικές ή βιοποριστικές σας ανάγκες. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα, φανείτε ευέλικτοι στην επιθετική συμπεριφορά ανθρώπων του εξωτερικού περιβάλλοντος, μην εμπλέκεστε σε νομικές διαμάχες και μην πιέζετε καταστάσεις οι οποίες εκ των πραγμάτων δεν μπορούν ούτε να προωθηθούν ούτε να βελτιωθούν.Να είστε καίριοι και όχι επιπόλαιοι στις προτεραιότητές σας!

Σκορπιός

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει ευχάριστα αποτελέσματα στο πλαίσιο των ερωτικών ενδιαφερόντων, των κοινωνικών συναναστροφών, αλλά και των οικονομικών σας διευθετήσεων. Επιμεληθείτε λίγο καλύτερα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν καθυστερήσει και φροντίστε την υγεία ή την φυσική σας κατάσταση.Επιμείνετε στις ενέργειες εκείνες που έχουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα!

Τοξότης

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία και η καλή συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτόν τον συνδυασμό, μπορεί να φέρει την πραγματοποίηση ενός ονείρου, ή να σας βοηθήσει να δραπετεύσετε κάπου, ψυχαγωγικά, ή ταξιδιωτικά. Η αισιοδοξία σας τονίζεται, η ροή της ενέργειας γίνεται ανεμπόδιστα και κάποιοι άνθρωποι αποδεικνύονται χρήσιμοι ή εξαιρετικά ευχάριστοι. Η Άνοιξη άλλωστε είναι η εποχή που αγαπάτε και η οποία φέτος σας βοηθά να ενισχύσετε την ιδιοκτησία σας σε ανθρώπους και καταστάσεις.Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για εσάς δεν είναι ανιδιοτελές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις προσεγγίσεις τους.

Αιγόκερως

Η συνύπαρξη του Άρη του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας συνεχίζεται, με αποτέλεσμα το ένα γεγονός να διαδέχεται το άλλο και όλα μαζί να σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε όχι μόνο τι πρέπει να κάνετε, αλλά και ποιους δρόμους να ακολουθήσετε. Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν ακόμα μια φορά. Επιστρατεύστε λοιπόν την ικανότητα της οργάνωσης και της υπομονής, καθώς δεν θα λείψουν ακόμα μια φορά οι ενοχλητικοί αιφνιδιασμοί και οι κάθε λογής καθυστερήσεις.Οι λεπτομέρειες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Υδροχόος

Τα πράγματα γίνονται λίγο καλύτερα τις ημέρες αυτές, παρά την επιμονή μερικών καθυστερήσεων σε νευραλγικούς τομείς. Αλλαγές προετοιμάζονται και αυτές, άλλοι τις συνειδητοποιείτε και άλλοι αντιλαμβάνεστε τα μηνύματά τους. Βελτιώνεται η ατμόσφαιρα στο σπίτι και για πολλούς στην αισθηματική σας ζωή. Οι περισσότερο εκτιθέμενοι ή φιλόδοξοι, προσέχετε τις παρασκηνιακές  κινήσεις τρίτων, οι οποίοι ή δεν συμφωνούν μαζί σας ή δεν σας συμπαθούν.Η παρέμβασή τρίτων στη ζωή σας μπορεί να αποδειχτεί ασύμφορη.

Ιχθύες

Συγκριτικά με άλλους παρουσιάζεστε περισσότερο τυχεροί τις ημέρες αυτές.  Δεν θα λείψει η υποστήριξη από συνεργάτες και φίλους. Μια ευχάριστη διαδρομή ή μια αναγκαία αγοραπωλησία είναι μέσα στα πλαίσια των πιθανοτήτων. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην αναμονή υποθέσεων που σας αφορούν και που επιμένουν να αργοπορούν. Ωστόσο η φετινή Άνοιξη έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σας δώσει.Όσο πιο συγκεκριμένες οι επιδιώξεις σας, τόσο πιο εύκολα θα τις επιτύχετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ