Έχετε αναρωτηθεί, πότε τα ζευγάρια έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ; Ιδού η μεγάλη αλήθεια!

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Μια βρετανική φαρμακευτική εταιρεία έκανε έρευνα σε 2000 άτομα για να διαπιστώσει πότε τα ζευγάρια έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ.

Και η έρευνα λέει έδειξε το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 9.00 η ώρα ενώ κανείς δεν έχει κέφι για ερωτικές περιπτύξεις το βράδυ της Δευτέρας.

Ομολογώ οτι καθόλου δεν αιφνιδιάστηκα καθώς όλοι ξέρουμε οτι το σεξ είναι μια διαδικασία που απαιτεί καλή διάθεση. Λογικό να θέλουμε να το απολαμβάνουμε σε μέρες και ώρες που είμαστε πιο χαλαροί. Από την άλλη βέβαια καθόλου δεν μου αρέσουν αυτά τα προγραμματισμένα… Επίσης το πρωί της Κυριακής μου αρέσει να κοιμάμαι λίγο παραπάνω

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένα μεγάλο ποσοστό ζευγαριών προτιμούν να απολαμβάνουν τον ερωτά τους τα βράδια του Σαββάτου μεταξύ 22.30-23.30. Οκ συμφωνώ με την ημέρα αλλά ως προς την ώρα νομίζω οτι έχουν πέσει λίγο έξω.

Τουλάχιστον για εμάς εδώ στην Ελλάδα που το Σάββατο είναι η μέρα που το ρίχνουμε και λίγο έξω και συνήθως μετά τις δώδεκα έχουμε χρόνο για αγάπες και έρωτες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ