"Ζητάω συγνώμη, έλεγα ψέματα": Μοντέλο της Victoria' s Secret εξηγεί ότι έτρωγε λιγότερο & έκανε υπερβολική γυμναστική (ΦΩΤΟ)

Μια εξομολόγηση καρδιάς από έναν 26χρονο άγγελο της Victoria' s Secret που εντυπωσιάζει με τις αψεγάδιαστες αναλογίες μα και την ειλικρίνεια της.

Ο λόγος για την Μπρίτζετ Μάλκολμ, η οποία είχε πάθει εμμονή με τα κιλά που ήθελε να χάσει και συνδύασε μια ισορροπημένη - κατ' αυτήν - δίαιτα με έντονη άθληση σε καθημερινή βάση.

Σήμερα, ωστόσο, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media έρχεται να ζητήσει συγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους - με τους οποίους καθημερινά μοιραζόταν τις συνήθειες της - αλλά και από τον ίδιο της τον εαυτό μιας και αντιλήφθηκε πόσο κακό έκανε στον οργανισμό της.

Η πανέμορφη Μάλκομ έπασχε από Διαταραχή Σωματικής Δυσμορφίας, κάτι που ωθεί δηλαδή τον πάσχοντα να εστιάζει μόνο στα "ελαττώματα" της εμφάνισής του.

"Θα ήθελα να αναγνωρίσω και να απολογηθώ για μερικά πράγματα που έγραψα και υπερασπίστηκα τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά πίστευα πως έκανε το σωστό με την υγεία και την φυσική μου κατάσταση. Τώρα ξέρω πως ήμουν βαθιά μες στη δυσμορφοφοβία και με στενοχωρεί πολύ που δεν υπήρξα θετικό πρότυπο για όλον τον κόσμο εκεί έξω", έγραψε η 26χρονη στο προφίλ της στο Instagram.    

"Για την ιστορία, ποτέ δεν είπα ψέματα σχετικά με τι τι έτρωγα. Πάντα ήμουν ειλικρινής. Αλλά η ποσότητα φαγητού που έτρωγα δεν ήταν ποτέ αρκετή. Όταν υποστήριζα πως έτρωγα πολύ, όντως νόμιζα πως το έκανα. Κατανάλωνα μόνο φαγητά με χαμηλές θερμίδες και νόμιζα πως ακολουθούσα μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή. Ήμουν εξαιρετικά δραστήρια, μερικές φορές έκανα προπόνηση 2-3 ώρες τη μέρα, και θεωρούσα πως αυτό με κρατάει σε φόρμα" πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση της.

"Αν μου πρόσφεραν ένα κομμάτι φρούτου να φάω, με έπιανε τέτοιο άγχος και φόβος στην ιδέα πως θα έπρεπε να το φάω (ήταν κάτι εκτός προγράμματος διατροφής) που σχεδόν αρρώσταινα από ανησυχία. Και δεν ηρεμούσα μέχρι να ολοκληρώσω την προπόνηση της ημέρας" τονίζει.

"Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω πάλι να τρώω, πραγματικά πάλευα με τη Διαταραχή Σωματικής Δυσμορφίας. Γιατί τότε όντως έπαιρνα βάρος. Τίποτα τρελό- πέταξα μερικά παλιά τζιν, αλλά δεν είμαι φτιαγμένη να έχω πολλές καμπύλες. Παρόλο που η παλιά Μπρίτζετ, πριν ενάμιση χρόνο, θα ήταν τρομοκρατημένη που αφέθηκα, για πρώτη φορά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω την αληθινή εικόνα μου. Και για πρώτη φορά από τότε που με θυμάμαι, μου αρέσει το σώμα μου", καταλήγει στην "απολογία" της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ