Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη φημολογούμενη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη: "Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες, το συγκεκριμένο αποτελεί το πιο hot θέμα στα lifestyle πηγαδάκια.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη λατρεμένη της μητέρα που έφυγε πριν επτά μήνες από τη ζωή αλλά και τις φωτογραφίες του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη.

"Δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι κάνει. Ενοχλεί κανέναν; Είναι καλά; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Η Νατάσα αν μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα και μία χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή και αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμη ο πατέρας μου; 10; 15; Καλά κάνει από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι. Θα είμαι ως το θάνατο μαζί με τον πατέρα μου σε ότι επιλογή κι αν κάνει", πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Peoplegreece:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ