Η 43χρονη διευθύντρια του αγγλικού μπαλέτου ερωτεύτηκε παράφορα τον 27χρονο παρτενέρ της- Την πιέζουν να διακόψει; (ΦΩΤΟ)

Η Tamara Rojo ερωτεύτηκε τον 27χρονο παρτενέρ της Isaac Hernández... και δεν ακούει κανέναν!

Η σχέση της διευθύντριας του αγγλικού μπαλέτου, Tamara Rojo, με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της, παρτενέρ της, Isaac Hernández, προκάλεσε πολλές συζητήσεις. 

Μάλιστα, οι φήμες μιλούσαν ακόμη και για δυσφορία τoυ οργανισμού, ως προς το σχέση της 43χρονης πρίμας μπαλαρίνας με τον 27χρονο παρτενέρ της.

(Photo: Alastair Muir/Rex/Shutterstock)

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από 18 περίπου μήνες και λίγο καιρό πριν ανώνυμες πηγές ανέφεραν στους Times πως τα μέλη του οργανισμού, αισθάνονταν "άβολα" με το ρομαντικό τους ειδύλλιο.

Οι πηγές αυτές αναφέρονταν ακόμη και σε "σύγκρουση συμφερόντων", κατηγορώντας τον Hernández για το γεγονός πως το ENB έχει χάσει το ένα τρίτο των χορευτών του σε δύο χρόνια.

(Photo: DAVID M BENETT/GETTY IMAGES EUROPE)

Η ίδια η Rojo το διαψεύδει, αναφέροντας στην Guardian «Ο Isaac και εγώ ήμασταν πάντα πολύ ανοιχτοί, σαφείς και ειλικρινείς για το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε σχέση, με τα μέλη του οργανισμού, το συμβούλιο και τον πρόεδρο... Ποτέ δεν υπήρξε καμία σύγκρουση συμφερόντων».

Η Rojo αρνήθηκε ότι ήταν ένας κανόνας για εκείνη, ενώ δήλωσε πως δεν είχε πει σε άλλους χορευτές ότι δεν θα μπορούσαν να είναι σε σχέση με κάποιον στον οργανισμό.

Μάλιστα, ο Patrick Harrison, εκτελεστικός διευθυντής της ENB, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολιτικές που να εμποδίζουν τέτοιου είδους σχέσεις.

(Photo: Elliott Franks)

Όσο για τη σχέση τους, η Tamara Rojo ανέφερε στην "Evening Standard" πως ο Isaac την κάνει "να νιώθει πολύ τυχερή". «Είναι απίθανος» είπε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ