Ποιο ελληνικό νησί θα επισκεφθούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πριν τον γάμο τους; Όλη η αλήθεια

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου και σύμφωνα με Έλληνα ξενοδόχο το ζευγάρι θα βρεθεί νωρίτερα σε ελληνικό νησί.

Ο 34χρονος πρίγκιπας και η όμορφη Meghan θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις γαμήλιες προετοιμασίες για να απολαύσουν ένα σύντομο ταξίδι στη Ζάκυνθο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι θα βρεθεί στο πανέμορφο νησί στις αρχές Μαΐου, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον ντόπιος ξενοδόχος.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί έγραψε στο facebook, πως το μελλόνυμφο ζευγάρι θα βρεθεί για μία ημέρα στη Ζάκυνθο, λίγο πριν τον γάμο της χρονιάς.

 “Μόλις πληροφορηθήκαμε, πως ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα έρθουν στην Ζάκυνθο, για μία μόνο ημέρα, στις αρχές Μαΐου, λίγο πριν τον γάμο τους. Είναι τεράστια χαρά και τιμή για ολόκληρο το νησί και φυσικά για την φίλη μας, Μαρία Δρογίτη, η οποία θα είναι η προσωπική τους ξεναγός!” αναφέρει η ανακοίνωση στην σελίδα του ξενοδοχείου στο facebook.

Τώρα αν το ζευγάρι θα βρεθεί πράγματι στο νησί του Ιονίου, θα το μάθουμε σύντομα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ