Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Μην αγνοούμε τα έντονα συναισθήματα...

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης παρουσιάζει τις αναλυτικές του προβλέψεις για κάθε ζώδια μέσα από το oroskopos.gr

Κριός

Μια απρόοπτη ενίσχυση των θέσεών σας στα μέσα της εβδομάδας, βοηθά στις υποθέσεις σας. Φροντίστε να επιμείνετε στις διεκδικήσεις σας και να μην υποχωρήσετε στις πιέσεις του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά υποχωρήστε εκεί που χρειάζεται και μην προσθέτετε ένταση στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι γίνεστε περισσότερο γοητευτικοί και τολμηροί.Να είστε συντηρητικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να τρέξετε λίγο περισσότερο αυτήν την εβδομάδα για να   μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Το παρελθόν θα σας απασχολήσει, είτε στην προσωπική, είτε στην κοινωνική σας ζωή. Σκεφτείτε αν πραγματικά χρειάζεται να του αφιερώσετε σκέψη και χρόνο, ή αν είναι καλύτερα να συνεχίσετε τη ζωή σας. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας! Μείνετε εκτός αντιθέσεων και αντιπαραθέσεων στα επαγγελματικά σας!

Δίδυμοι

Αισθάνεστε κάπως εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα που δεν σας δίνει την χαρά που περιμένετε. Όπως και να είναι τα πράγματα, μην προσπαθήσετε να τα αλλάξετε ριζικά, γιατί θα μπείτε σε νέες περιπέτειες. Ένα θέμα υγείας φαίνεται να σας απασχολεί, καθώς χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκ μέρους σας. Φροντίστε να  είστε σίγουροι για τις διαβεβαιώσεις που σας δίνονται!

Καρκίνος

Κάποια πράγματα δεν θα είναι τα ίδια στο τέλος της εβδομάδας και, ή θα περιορίσετε τις προσδοκίες σας, ή θα λάβετε τα μέτρα σας έγκαιρα. Αυτά που σας αφορούν και σας απασχολούν χρειάζονται την επέμβαση και την καθοδήγησή σας. Αισθηματικά πείτε διπλωματικά αυτά που θέλετε να πείτε και κινηθείτε ανάλογα. Δεν σας συμφέρει η εγωιστική συμπεριφορά! Φροντίστε τις ανάγκες της οικογένειας και μην απομακρύνεστε από κοντά της!

Λέων

Πολλά τα θετικά της εβδομάδας και θα πρέπει να τα αναγνωρίσετε. Επαγγελματικά προωθήστε ιδέες και συνεργασίες, αλλά απευθυνθείτε σε ανθρώπους εμπιστοσύνης και ικανοτήτων. Αισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης της σχέσης σας, όπως και πειρασμοί για τους ελεύθερους. Κινηθείτε με άνεση και την χαρακτηριστική σας αυτοπεποίθηση!Μην πειραματίζεστε με την αξία σας!

Παρθένος

Είστε σε φάση αναμονής των σπουδαίων εξελίξεων που θα προκύψουν σύντομα. Μέχρι τότε φροντίστε το περιβάλλον σας, εξωραϊστε το χώρο σας και γενικά, αποκτήστε μια άνεση κινήσεων στην καθημερινότητά σας. Η εβδομάδα σας βοηθά να διαπιστώσετε πόσο μπορείτε να εμπιστεύεστε τις συνεργασίες σας, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με άλλα σημαντικά θέματα της εποχής.Προσέξτε τυχόν νομικές σας υποθέσεις και θέματα μετακινήσεων.

Ζυγός

Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανός στον απέναντί σας Κριό, δίνουν ταχύτητα και προτεραιότητα στις υποθέσεις που έχουν πρακτικό και συναισθηματικό χαρακτήρα. Πολλά θα κριθούν από τη στάση και την συμπεριφορά σας και πολλοί θα ζητήσουν τη συμβολή σας στις υποθέσεις τους. Αν θέλετε την ησυχία σας , κρατήστε κάποιες σκέψεις και ενέργειες για τον εαυτό σας! Πρέπει να μάθετε να λέτε και μερικά «όχι»!

Σκορπιός

Να προσέχετε κάποιες από τις σχέσεις και τις πρωτοβουλίες σας. Η εβδομάδα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να σας κουράσει, αλλά θα διαπιστώσετε ότι κάθε σας προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας όταν αναγνωρίζονται οι ιδιότητες και οι ικανότητές σας, γεγονός το οποίο θα συμβεί με κάποιους πολύ ειδικούς ανθρώπους αυτήν την εβδομάδα. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας και μην θυμώνετε με εκείνους που έχουν άλλες προτεραιότητες.

Τοξότης

Προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε, όχι τόσο συναισθηματικά, όσο επαγγελματικά και πρακτικά. Οι δικές σας χαρές δεν είναι απαραίτητο να αφορούν και τους άλλους, οι οποίοι μπορούν με μια άστοχη ενέργεια να σας δημιουργήσουν θέματα. Οικονομικά διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν και φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.Υπάρχει πίεση στα θέματα της εργασίας από τα μέσα της εβδομάδας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα των άλλων, καθώς έχετε αποδείξει με την συμπεριφορά και τις επιλογές σας, ότι τα καταφέρνετε σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Αισθηματικά φροντίστε να είστε συγκαταβατικοί και να μην δημιουργείτε εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται ούτε στην πραγματικότητα, ούτε στον χαρακτήρα σας! Οι προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα είναι εύκολο να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες της οικογένειας και ζητήστε πιο ενεργή συμμετοχή στις υποθέσεις της και από άλλα μέλη της!

Υδροχόος

Κάποιες καθυστερήσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας είναι η αιτία του πρόσκαιρου εκνευρισμού σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό και τις ανάγκες σας, βρείτε διεξόδους με άλλες ασχολίες σας και κάντε ελάχιστη υπομονή καθώς το τέλος της εβδομάδας θα σας αποζημιώσει από κάποιες ταλαιπωρίες και τυχόν απώλειες.  Ένα ταξίδι είναι πιθανόν να προκύψει από το πουθενά!Δείξτε  τις ικανότητες εξισορρόπησης των αντιθέτων που διαθέτετε!Ο

Ιχθύες

Οι αλλαγές στη διάθεσή σας οφείλονται σε γεγονότα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, όπως και σε σχέσεις που δεν εξελίσσονται ή δεν αποδίδουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, κυρίως με εκείνους από τους οποίους εξαρτώνται πολλά και μην αλλάζετε το μίγμα της συμπεριφοράς σας περιμένοντας κάτι θεαματικό. Οικονομικά, τηρήστε τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις σας!Προβάλλετε κατάλληλα την καλή σας εικόνα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ