Allison Janney: Όσκαρ κομψότητας για την ηθοποιό που κέρδισε φέτος το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου- Απαστράπτουσα παντού (ΦΩΤΟ)

Στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, η Allison Janney απέσπασε το Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Εγώ, η Τόνια", ωστόσο στην καρδιά μας κερδίζει και το Όσκαρ κομψότητας.

Η γοητευτική ηθοποιός ξεχώρισε, όχι μόνο για τις ερμηνευτικές της ικανότητες, αλλά και για τα εντυπωσιακά σύνολα που επέλεξε, όποτε πάτησε στο κόκκινο χαλί!

Ξεκινώντας από το κατακόκκινο φόρεμα της Reem Acra, που επέλεξε για την τελετή των Όσκαρ και το οποίο συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα, η 58χρονη πρωταγωνίστρια, "έκλεψε τα βλέμματα" στο κόκκινο χάλι και κέρδισε για πάντα μία θέση στην καρδιά μας!

(Photo: Getty Images)

Στα βραβεία BAFTA αποδείχθηκε πιο τολμηρή επιλέγοντας αυτή την... διαστημική τουαλέτα του Bibhu Mohapatra, αξίας 4.000 δολαρίων! Το σύνολό της οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ήταν απλώς υπέρκομψο!

Στα βραβεία SAG έλαμψε κυριολεκτικά, μέσα στην Yanina Couture τουαλέτα της, μοιάζοντας με βασίλισσα!

Το ασημί φόρεμα που δημιούργησε η Ρωσίδα σχεδιάστρια Yulia Yanina της πήγαινε πολύ και την ενέταξε και πάλι στις πιο καλοντυμένες!

Στο πάρτι που διοργάνωσε το Varity Fair για τα Όσκαρ 2018, δε, η Allison επέλεξε ένα πιο "αυστηρό" λουκ, αποτελούμενο από λευκό πουκάμισο και κόκκινη μάξι φούστα. 

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου, στο  Wallis Annenberg Center του Beverly Hills, με την ηθοποιό να "λάμπει" και πάλι, κρατώντας στα χέρια το χρυσό της αγαλματίδιο!

(Photo: Matt Baron/REX/Shutterstock)

Για τις Χρυσές Σφαίρες η Allison Janney επέλεξε ένα φόρεμα του Mario Dice, κοσμήματα Lorraine Schwartz και πέδιλα Stuart Weitzman ‘Nudistsong’ Black Nappa.

Η γοητευτική ηθοποιός ξεχωρίζει σε κάθε εκδήλωση με το μοναδικό της στιλ και συγκαταλέγεται πάντα στις πιο καλοντυμένες!

(Photo: INSTARImages, Courtesy of Mario Dice)

Όσκαρ καλού γούστου για την Allison!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ