Η Σουηδέζα με τα ατελείωτα πόδια δεχόταν bullying για την εμφάνιση της: Έγινε bodybuilder & όλοι την θαυμάζουν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

H Ia Östergren από τη Σουηδία έχει ύψος 1.78, είναι μοντέλο και bodybuilder κι έγινε διάσημη για τα σχεδόν υπερφυσικά ψηλά πόδια της, αφού φτάνουν σε μήκος περίπου τα 102 εκατοστά.

Σήμερα μετρά στο Instagram περισσότερους από 150.000 followers και τα σχόλια στις φωτογραφίες είναι όλα γεμάτα θαυμασμό για τις αναλογίες της, αλλά η ίδια λέει πως όταν πήγαινε σχολείο υπήρξε «ασχημόπαπο», πως την πείραζαν και της έκαναν bullying επειδή ήταν τόσο ψηλή και αδύνατη.


Μάλιστα αναφέρει πως παλιά θεωρούσε ότι τα πόδια της ήταν απαίσια και ντρεπόταν φρικτά γι’ αυτά. Σήμερα γνωρίζει πως αυτό την κάνει ξεχωριστή και με κάθε ευκαιρία τα αναδεικνύει…

Το 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με το bodybuilding και αυτό ήταν κάτι που άλλαξε όχι μόνο την εικόνα που είχε για τον εαυτό της αλλά και όλη την κοσμοθεωρία της.


Με τον καιρό ξεκίνησε να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της -και για κάποιο λόγο και στη Ρωσία- και κάποια στιγμή συνάντησε τον επίσης Σουηδό bodybuilder Torbjörn Östergren, με τον οποίο παντρεύτηκαν και έχουν μαζί δύο κόρες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Instagram και βεβαίως μοιράζονται πολλά κοινά, το βασικότερο η αγάπη τους για το bodybuilding, αναφέρει το news.com.

Η 34χρονη Ia, που υποστηρίζει πως τρώει 2.2 κιλά κρέατος κάθε εβδομάδα για να διατηρεί τους μύες της, αναφέρει πως πλέον αισθάνεται πολύ καλά με το σώμα της και ότι προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

«Έχεις μόνο μια ζωή. Πώς θέλεις να την ξοδέψεις; Με το να απολογείσαι επειδή είσαι ο εαυτός σου; Μετανιώνοντας; Μισώντας; Να είσαι γενναίος. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ξεκινάς με το δεξί. Έχεις αυτή τη μία ζωή. Απόλαυσε την», είχε πει κάποια στιγμή στους followers της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ