Η φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία: 19χρονη σκότωσε τον πατέρα των παιδιών της για λίγα κλικ στο YouTube (ΦΩΤΟ)

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Μοναλίζα Πέρες, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε σκοτώσει τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της κατά τη διάρκεια φάρσας στο YouTube για να προσελκύσουν περισσότερα views.

Το ζευγάρι ήθελε να γίνει γνωστό μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε στο κανάλι του στο YouTube. Αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει στο YouTube ένα πολύ επικίνδυνο βίντεο που κατέληξε στο θάνατο του συντρόφου της 19χρονης κοπέλας, Πέδρο Ρουίς.


«Ο Πέδρο κι εγώ θα καταγράψουμε πιθανόν ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο που έχουν γυριστεί ποτέ», είχε γράψει η νεαρή την ημέρα του δράματος στον λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας: «ΔΙΚΗ ΤΟΥ ιδέα, όχι ΔΙΚΗ ΜΟΥ». 

Ο Πέδρο λοιπόν της είπε να τον πυροβολήσει, ενώ εκείνος θα κρατά στο στήθος του ένα χοντρό βιβλίο εγκυκλοπαίδειας. Τη διαβεβαίωσε μάλιστα ότι το εγχείρημα ήταν ασφαλές και πως το είχε ξανακάνει, δείχνοντάς της έναν άλλο χοντρό τόμο, τον οποίο η σφαίρα δεν τον είχε διαπεράσει.

Η κοπέλα πείστηκε και πάτησε την σκανδάλη σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube, όμως ο καλός της πέθανε ακαριαία, αναφέρει το usatoday.com.

Θεία του νεαρού αφηγήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ότι ο Πέδρο της είχε πει την ιδέα του και εκείνη του είχε πει να μην το κάνει.


«Του είχα πει να μην το κάνει αυτό, αλλά ήθελε περισσότερα views στο κανάλι του στο YouTube», είπε.

Η Μοναλίζα Πέρεζ είχε εξαρχής δηλώσει ένοχη για τη δολοφονία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της.

Την Τετάρτη, ο δικαστής της Μινεσότα την καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση και η απόφαση συνοδεύεται από τον όρο του δικαστικού ελέγχου για δέκα χρόνια.

Πέρα από την ποινή φυλάκισης που της επιβλήθηκε, η Μοναλίσα Περέζ δεσμεύτηκε ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ να βγάλει χρήματα από την υπόθεση, ενώ της απαγορεύθηκε η οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ