40 καταπληκτικές προτάσεις για νυφικά παπούτσια - Θα σας ξετρελάνουν!

Αν η στιγμή του γάμου σας έφτασε και βρήκατε το ιδανικό νυφικό που θα σας κάνει να λάμψετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, σειρά έχει να βρείτε τα ιδανικά νυφικά παπούτσια που θα το απογειώσουν.

Οι προτάσεις στα παπούτσια της νύφης είναι αμέτρητες. Σημαντικό ρόλο για την ιδανική επιλογή παίζουν το ύφος του νυφικού, το στυλ του γάμου που έχετε επιλέξει και το ύψος του τακουνιού. Υπάρχουν νυφικά παπούτσια με χαμηλό τακούνι και άλλα με πολύ ψηλό.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από αρκετά οικονομικές επώνυμες μάρκες παπουτσιών μέχρι τα πιο ακριβά ζευγάρια διάσημων οίκων. Επομένως δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για εκείνη την μέρα μόνο, αφού μπορείτε να βρείτε οικονομικά νυφικά παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Αυτό που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι το πόσο άνετα είναι τα νυφικά παπούτσια σας, διότι εκείνη την μέρα το μόνο που έχει σημασία είναι να ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή.


Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε νυφικές γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, μποτάκια, peep toe και φλατ το ιδανικό ζευγάρι για τα γούστα και τις ανάγκες σας. Το χρώμα του νυφικού παπουτσιού μπορεί να είναι ίδιο με το φόρεμα (λευκό, ιβουάρ, ροζ) ή να έχει μια πιο ιδιαίτερη απόχρωση, όπως το ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μια επιλογή νυφικού παπουτσιού ανάλογα με το στολισμό σας.

Αν πχ επιλέξετε να στολίσετε σε μπλε, κόκκινο, ροδακινί ή μωβ, μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο χρώμα παπουτσιού. Πρόκειται για μια υπέροχη και πρωτότυπη ιδέα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Και βέβαια μην ξεχνάτε πως εξίσου σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας νύφης παίζει και το νυφικό μακιγιάζ, χτένισμα και τα νυφικά νύχια που θα ολοκληρώσουν το λαμπερό σας look.

Πριν προχωρήσουμε στις υπέροχες προτάσεις για νυφικά παπούτσια, ας δούμε μερικά μυστικά για να κάνετε την σωστή επιλογή.

 
Πως να επιλέξετε νυφικά παπούτσια ανάλογα με το ύφος του νυφικού σας;
Αρχαιοελληνικό νυφικό: Ένα νυφικό με αρχαιοελληνικό ύφος είναι συνήθως απλό, είτε διαθέτει μικρές λεπτομέρειες από στρας ή πέρλες. Σε αυτού του είδους τα νυφικά ταιριάζουν και τα ανάλογα παπούτσια. Σχέδια απλά και λιτά σε γόβα ή πέδιλο είτε με διακοσμητικά στρας. Υπέροχη ιδέα αποτελεί επίσης και το νυφικό παπούτσι τύπου σανδάλι ή gladiator.

Boho style νυφικό: Τα νυφικά φορέματα αυτού του τύπου είναι συνήθως διακοσμημένα με δαντέλα. Επομένως τους ταιριάζουν τα αντίστοιχα ρομαντικά νυφικά παπούτσια με λεπτομέρειες δαντέλας, αλλά και λεπτά πέδιλα, πλατφόρμες ή φλατ μπαλαρίνες. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχουμε δει πολλές νύφες που επιλέγουν να φορέσουν ένα boho νυφικό με all star. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κι όμως πολύ εντυπωσιακή και άνετη επιλογή για την γαμήλια δεξίωση.

Πριγκιπικό νυφικό: Τα φουσκωτά νυφικά με τούλι και ταφτά αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια νύφη που θέλει να ζήσει έναν παραμυθένιο γάμο. Σε αυτή την περίπτωση τα παπούτσια που θα επιλέξει είναι οι γόβες και τα πέδιλα. Νυφικά παπούτσια απλά ή διακοσμημένα με στρας και glitter είναι τα καταλληλότερα.

Ρομαντικό νυφικό: Ένα ρομαντικό νυφικό μπορεί να έχει boho στυλ, να είναι διακοσμημένο με πέρλες, είτε να είναι φτιαγμένο από δαντέλα. Επίσης, μπορεί να είναι φουσκωτό, αέρινο ή γοργονέ. Όλα όμως τα παραπάνω είδη διαθέτουν μια ρομαντική νότα, η οποία θα πρέπει να υπάρχει και στα παπούτσια της νύφης που τα επιλέγει. Γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, μποτάκια ή φλατ παπούτσια με ρομαντικό στυλ από σατέν ύφασμα, δαντέλα ή δέρμα μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνιση της με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθούν 40 υπέροχες προτάσεις για νυφικά παπούτσια από γνωστά καταστήματα υποδημάτων, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ