Αυτά είναι τα ερωτικά τραγούδια όλων των ζωδίων για την Άνοιξη του 2018!

Εσείς τι θα τραγουδήσετε φέτος την Άνοιξη, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Η 'Ανοιξη είναι συνώνυμη του έρωτα και ο έρωτας μας κάνει να τραγουδάμε!

Δείτε ποιο τραγούδι εκπροσωπεί την ερωτική σας ζωή την Άνοιξη 2018 σύμφωνα με τα αστρολογικά δρώμενα, όπως αναφέρει το oroskopos.gr…

ΚΡΙΟΣ: Νατάσσα Θεοδωρίδου-Επειδή με ξέρω >>

Οοοοκ μωρέ… Το παραδέχομαι… Houston we have a problem αυτήν την Άνοιξη… Αλλά ρε μαναράκι μου Κριέ, δεν φταίει για όλα ο Κρόνος, ούτε ο Πλούτωνας, ούτε ο Ουρανός… Αν περιμένεις μετά από τόσους μήνες-μη σου πω χρόνια-παρτακισμού, εγωισμού, κρίσεων ανεξαρτησίας, ισχυρογνωμοσύνης, λάθος ή επιπόλαιων ερωτικών επιλογών, εσύ να την βγάλεις καθαρή και κομπλέ, γελιέσαι… Ειδικά αν αυτούς τους μήνες-χρόνια πλήγωνες ένα άτομο που ανήκει τώρα στο παρελθόν, μην ελπίζεις σε επανασύνδεση απλά με μία βραδιά πάθους… Ήρθε η ώρα να πληγωθείς εσύ, αν κάποτε είχες πληγώσει…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Μόνη έχω κάνει ότι με πληγώνει… Ότι ακουμπήσω θα το καταστρέψω… Το δικό μου όπλο πάνω μου θα στρέψω… Επειδή με ξέρω…»

ΤΑΥΡΟΣ: Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου>>

Πρώτον! Η Eurovision φέτος είναι Ταυρίνα! Χαίρω πολύ θα μου πεις, ή Ταυρίνα ή Διδυμίνα είναι πάντα… Ναι αλλά το φετινό τραγουδάκι Ταύρε, είναι κομμένο και ραμμένο για την ερωτική ανοιξιάτικη σου ζωή! Δίνεσαι απόλυτα στο άλλο σου μισό! Θες συντροφικότητα, συναίσθημα και προτεραιότητα το «Εμείς»! Επιπλέον όμως θες να δείξεις και τον καλύτερο σου εαυτό, να μην τον αλλάξεις, να τον αγαπήσει ο άλλος για αυτό που είναι! Ναι γλυκό μου Ταυράκι! Έφτασε μία άκρως ερωτική Άνοιξη, παθιασμένη και ρομαντική! Το νου σου όμως ε; Μακριά από τα παράνομα… Δεν σου πάνε…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Για σένα εγώ θα πέθαινα, την ζωή μου θα σ'την έδινα… Τέλος και αρχή, όλα είσαι εσύ…»

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πέγκυ Ζήνα - Μη μ' ακουμπάς>>

Έτσι ντε! Επιτέλους δυναμισμός, μαγκιά, επιμονή και ισχυρή προσωπικότητα το Διδυμάκι μου! Ναι, λάμπεις, έχεις κατακτήσεις, επιτυχίες και φουλ θαυμαστές, αλλά αυτό κυρίως λόγω της δυναμικότητας και της σίγουρης γοητείας σου! Όσο για τον πρώην που ίσως επιστρέψει (οκ χωρίς το ίσως…), θα βάλεις τους δικούς σου όρους και θα ορίσεις τα δικά σου «θέλω»! Επιτέλους! Όχι πια θύμα ο Δίδυμος, guys! Αν είναι να γυρίσει, να γυρίσει για πάντα, ντε!

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Μη μ’ακουμπάς, όπου μ’αγγίζεις πονάω, μια φεύγεις, μια ξαναγυρνάς…»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελίνα Κανά - Αγάπα Με Και Πούλα Με>>

Βρε καλώς το λάθος το γοητευτικό… Ναι, ναι γλυκό μου Καβούρι… Δολοφονείς την καρκινίσια σου φύση και γίνεσαι-πώς να το πω-λίγο αμαρτία, λίγο σκληρός, λίγο ανεξαρτησία, λίγο γκάφα, λίγο ψώνιο, λίγο αλητεία, λίγο «θα τα φας τα μούτρα σου, αν συνεχίσεις Καρκίνε». Ναι οκ, στον έρωτα δεν χωράει η λογική και που είναι το κακό να κάνεις ότι σου έρθει, ε; Μωρέ το κακό είναι ότι με τόσα λάθη απανωτά (δικά σου), εσύ θα «πουληθείς», εσύ θα πληγωθείς, εσύ θα πονέσεις! Το νου σου λοιπόν…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Αγάπα με και πούλα με, την ίδια τη στιγμή… Ο έρωτας κι ο πόλεμος, δεν έχουν λογική»

ΛΕΩΝ: Melisses- Είμαι Αλλού>>

Άλλος εσύ από εκεί με τα διλήμματα! Βουτηγμένος μέσα στο δίλημμα αυτήν την Άνοιξη, αλλά σε «κόβω» να βγαίνεις μάγκας από όλο αυτό! (Είδες τι μαθαίνεις με τις Εκλείψεις;). Βλέπεις από την μια έχεις μία ουρά πρώην να πέφτουν στα πόδια σου μετανιωμένοι και έτοιμοι να στα δώσουν όλα, που παλαιότερα δεν στα έδιναν! Από την άλλη όμως εσύ είσαι αλλού! Το ξέρεις, το νιώθεις, το ποθείς να είσαι κάτι πολύ ανώτερο από το να… πισωγυρνάς ή να επιμένεις σε σχέσεις που δεν είσαι ο εαυτός σου! Και ο εαυτός σου είναι η κορυφή! Και ναι, αυτήν θα κατακτήσεις ερωτικά, την φετινή Άνοιξη! 

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Είμαι αλλού, στα αστέρια του ουρανού, στο φως του φεγγαριού, εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις πια κι είναι όλα μαγικά και σε τρελή τροχιά πετάω τώρα, δεν με πιάνεις…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρήστος Χολίδης - Ποιος Σε Κρατάει >>

Ώπα το Παρθενάκι ανοιξιάτικο τσαμπουκά! Έτσι σε θέλω αγάπη μου! Δυναμικό, αποφασιστικό και ναι, φέτος την Άνοιξη θα έχεις το πάνω χέρι-επιτέλους-ερωτικά! Βλέπεις τώρα ξέρεις πόσο επιθυμητός είσαι και πόσα σου αξίζουν! Σηκώνεις μπαϊράκι, υψώνεις φωνή και δεν συμβιβάζεσαι πια! Είσαι γοητευτικός, επαναστατικός και αισιόδοξος! Ώπα, φρένο! Την αισιοδοξία με ρέγουλα, γιατί αν το παρακάνεις, γίνονται τα γνωστά: Εξιδανίκευση, προσδοκία, προδοσία και τελικά… απογοήτευση! 

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Φύγε γρήγορα αν όλα σου φταίνε! Και κάποια μέρα, τα ξαναλέμε…» 

ΖΥΓΟΣ: Σωκράτης Μάλαμας - Το ζητιανόξυλο>>

Δύσκολα τα πράγματα και μπερδεμένα! Βλέπεις, από την μια έχεις πει ότι θα βάλεις Χ στο παρελθόν και από την άλλη το παρελθόν δεν σε αφήνει σε ησυχία! Επίσης έχεις και ευκαιρίες για κάτι νέο, συναρπαστικό και σταθερό! Κι εκεί που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, έρχεται ο Κρόνος και σου αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο, πως αυτή την Άνοιξη ότι επιλογή και να κάνεις, για να ευτυχήσεις, πρέπει να περάσεις πρώτα να πονέσεις, να αγωνιστείς και να κουραστείς… Ουφ…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Είναι θάλασσα ο πόνος και οι χαρές νησιά. Σαν έρμαιο γυρίζω με το ζητιανόξυλό μου, ψάχνοντας στεριά...»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα μου >>

Πολύ, ανάλαφρο να το πω; Χαζοχαρούμενο να το πω; Γλεντζέδικο να πω τραγούδι για Σκορπιό; Μα και εσύ μάτια μου λάμπεις! Δεν είσαι πια Σκορπιός! Παράτησες τα γοητευτικά σου σκοτάδια και μοιράζεις γοητεία σκοτεινή παντού! Πέρα από το παντού όμως, βρίσκεις εκείνο το ένα, το μοναδικό, το ερωτεύσιμο χαμόγελο που σου αξίζει! Μία Άνοιξη που το άλλο σου μισό μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, αλλά κι αυτό σε κακομαθαίνει! Ναι, το τέλος αυτής της Άνοιξης θα σε βρει ή δευσμευμένο, ή παντρεμένο, ή σε φάση… «I do!!!».

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Κράτα με συντροφιά σου όλο το βράδυ, ζήτησε μου ότι θες! Σαν παιδί να ξαπλώνω στην αγκαλιά σου, μόνο να ΄μαι μαζί σου και πάμε όπου θες!»

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρήστος Μενιδιάτης - Δε Μπορεί >>

Έτσι δεν έλεγες τόσο καιρό Τοξοτάκι; «Δεν μπορεί… Θα γυρίσει ο τροχός! Δεν μπορεί!»  Ε, ναι λοιπόν! Θα γυρίσει ο τροχός αυτήν την Άνοιξη! Θα ζήσεις ίσως την πιο ερωτική Άνοιξη των τελευταίων ετών, είτε με ένα άτομο που έρχεται τώρα στη ζωή σου, είτε με ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου! Τα πολύ καλά νέα όμως είναι για τα Τοξοτάκια που θέλουν επανασύνδεση! Ναι, ναι! Στην αρχή ήδη της Άνοιξης, το παρελθόν επιστρέφει και η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά! Τι πρέπει να προσέξεις; Τα γνωστά… Ψευδαίσθηση, ψέμα και ουτοπική διάθεση… Ε, μα!

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Μεταξύ μας δεν θ’ αντέξει κανείς, κάποιο βράδυ κάτι θα μας ενώσει…»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δεύτερα Κλειδιά >>

Αχ, βρε αγάπη μου, ξέρω τι σκέφτεσαι… Τι τραγούδι «κόβω φλέβα» και «κυλιέμαι στα πατώματα» είναι αυτό που μου έβαλες ρε αστρολόγα; Αλλά τι να σου πω βρε μαναράκι μου… Με Κρόνο και Πλούτωνα πάνω από το κεφάλι σου και επιπλέον Ουρανό και Ανάδρομο Ερμή σε κόντρα με σένα, τι περιμένεις; Ναι οκ, δεν λέω, θα έρθουν και καλές στιγμές, αλλά οι «ήττες» που θα έρθουν, θα είναι ίσες ακριβώς με τα λάθη που έχεις ήδη κάνει ή θα κάνεις… Αν δεν δεν θες «Αντίο» λοιπόν μην το προκαλείς, Αιγοκεράκι, γιατί σε βλέπω χορηγό στη σόφτεξ και επειδή οι φίλοι-thanksGod-είναι πιο δίπλα σου από ποτέ, θα στα φέρνουν σπίτι με κούτες…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Άλλη μια ήττα… Μην μου πεις στα είπα… Η αγάπη είναι φωτιά …»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: STAN - Τι Δεν Καταλαβαίνεις>>

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως τελευταία τα παίρνεις λίγο πιο βαριά τα πράγματα, από όσο πρέπει. Κατ’αρχήν αυτήν την Άνοιξη κόψε αυτό το ψυχολογικό συνήθειο και πάρε μπρος! Έχεις λόγο, έχεις μυαλό, έχεις ευκαιρία να μιλήσεις και να τα πεις όπως πρέπει φέτος την Άνοιξη! Γίνεσαι κατανοητός, ρητορικός και αποστομωτικός! Όσο για ερωτικές επαφές; Φουλ από μηνύματα και τηλεφωνήματα αλλά και συναντησούλες! Μία συμβουλή… Μακριά από πρώην… Ακόμα κι αν έρθουν παρακαλώντας…

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  «Σου το λέω και εσύ αδιαφορείς, ότι είπες μπροστά σου θα το βρεις! Δεν αντέχω να κόβεις τα φτερά μου…»

ΙΧΘΥΣ: Eleni Foureira – Fuego>>

Έτσι, έτσι! Με αγγλικό eurovisionιακό στίχο γιατί σε κόβω και για ταξιδάκι αυτήν την Άνοιξη! Εκτός αυτού όμως, εσύ ήρθε η ώρα, αυτήν την Άνοιξη να πάρεις αγκαζέ την Ερωτική Τύχη και να περπατήσετε μαζί  σε επίτευξη στόχων, ραντεβουδάκια, μηνύματα και τηλεφωνηματάκια! Ναι παιδί μου, και από πρώην! Το θέμα είναι ότι με τόσο fiestaδιάθεση και αισιοδοξία, μήπως πάλι βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου, ζώντας μέσα στην ψευδαίσθηση και το παραμύθι; E, όχι Ψαράκι, δεν το δέχομαι! Τσάμπα τόση τύχη; 

Ο ερωτικός στίχος σου για την Άνοιξη 2018, είναι:  « I was looking for some high high high, till I got a doze of you, you got me pelican fly fly flyin’…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ