Ένας καλός άνθρωπος: Ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κιλκίς που βρήκε το τσαντάκι με 5.500 ευρώ

Αυτό ναι, είναι το good news την ημέρας. Εύγε κ. Κοσμίδη!

Ένα τσαντάκι με 5.500 ευρώ βρήκε και το σημαντικότερο... παρέδωσε ο 44χρονος οδηγός ΚΤΕΛ, Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

"Επιβιβάστηκε κάποιος πρόσφυγας και κατά την αποβίβαση ξέχασε το αντικείμενο, το οποίο εντόπισα μετά από δύο ώρες. Για καλή του τύχη ήταν ακόμα σφηνωμένο ανάμεσα στα καθίσματα, εκεί που το είχε αφήσει. Με είχε ενημερώσει συνάδελφος από το σταθμαρχείο ότι κάποια σακούλα είχε ξεχαστεί στο λεωφορείο, ο άνθρωπος δεν ήθελε να δηλώσει προφανώς ότι υπήρχαν χρήματα μέσα, φοβούμενος ότι δεν θα τα ξαναβρεί", ανέφερε ο κ. Κοσμίδης στην πρωινή εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Στον πρώτο έλεγχο δεν βρήκα κάτι, στην πορεία με πιο προσεκτικό έλεγχο εντόπισα το τσαντάκι. Το άνοιξα, είδα τις φωτογραφίες των ανθρώπων, τους θυμόμουν, τα έγγραφα και το ποσό των 5.500 ευρώ" περιέγραψε ο οδηγός.

"Σίγουρα υπήρχε ταραχή, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, οποιαδήποτε αξία κι αν είχε. Ήταν πρόσφυγας, είχε άδεια διαμονής και έμενε στον προσφυγικό καταυλισμό. Μόλις τον ειδοποίησαν και πήγε να παραλάβει το τσαντάκι δεν το πίστευε. Το σίγουρο είναι ότι τα είχε ανάγκη, τα μετρούσε και δεν το πίστευε ο άνθρωπος" συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το enikos:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ