Αυτά είναι τα 7 ψέματα που σίγουρα κάποια στιγμή θα σου πει

Όλοι οι άνθρωποι λένε μερικές φορές ψέματα στη σχέση τους, είτε είναι μικρά, αθώα ψεματάκια, είτε σοβαρά ψέματα.

Λίγο η ρουτίνα της μακροχρόνιας σχέσης που ευνοεί τη γκρίνια, λίγο το γεγονός ότι πρέπει να σκέφτεσαι πάντα και τον άλλο πριν κάνεις κάτι, είναι φυσιολογικό να λες που και που κάποια ψέματα για να μην έχεις μεγαλύτερη μουρμούρα.

Αυτή είναι μια λίστα με ψέματα που σου έχει πει τουλάχιστον μια φορά.

“Φυσικά και συμπαθώ τους φίλους σου!”
Αυτό βασικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κοινά ψέματα σε μια σχέση. Σίγουρα προσπαθεί να είναι κοινωνικός με τους φίλους σου και να τους σέβεται, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τους συμπαθεί κιόλας. Απλά, αναγκάζεται να τους κάνει παρέα και το ίδιο κάνεις κι εσύ με τους δικούς του φίλους.

“Όχι, δεν έχεις παχύνει!”
Για να του κάνεις αυτή την ερώτηση, πάει να πει ότι έχεις παχύνει. Και δεν υπάρχει περίπτωση να σου το πει. Γιατί δεν θέλει να σου χαλάσει τη διάθεση. Θα σου πει την αλήθεια σε ανύποπτο χρόνο και με διακριτικό τρόπο.

“Δεν με νοιάζει τι έκανες με τους πρώην σου!”
Μεγάλο ψέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον νοιάζει και φυσικά δεν συμπαθεί κανένα πρώην σου. Ειδικά αυτούς με τους οποίους έχεις διατηρήσει επαφή. Όσο κι αν ισχυρίζεται το αντίθετο.

“Υπέροχο το φαί σου αγάπη μου!”
Τεράστιο ψέμα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι τα μόνα φαγητά που του αρέσουν είναι της μάνας του. Δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειές σου, αλλά χρειάζεται πολύ χρόνο για να ξεπεράσει τη μαγειρική της και να προσαρμοστούν οι γευστικοί του κάλυκες στα νέα δεδομένα. Έτσι το λέει, για να μην έχει μουρμούρα.

“Έμεινε από μπαταρία το κινητό…”
Πάντα η ίδια δικαιολογία. Κάθε φορά που βγαίνει για μπύρες με τους κολλητούς του, τελειώνει η μπαταρία του κινητού. Μεγάλο ψέμα! Απλά, είναι με τους κολλητούς του και δεν θέλει να δίνει αναφορά. Ίσως για να μην τον δουλεύουν, ίσως γιατί θέλει να νιώσει λίγο ελεύθερος, ίσως για να μην τον ζαλίζεις με τα “πότε θα γυρίσεις;” ή ίσως γιατί “παίζει” με κάποια άλλη (αν και τα 3 πρώτα είναι πιο πιθανά).

“Ποια λες; Μπα… δεν την πρόσεξα…”
Αν υπάρχει μια όμορφη γυναίκα τριγύρω, να είσαι σίγουρη ότι την έχει δει και μπορεί να σου πει τι ύψος έχει, πόσα κιλά είναι, τι χρώμα είναι τα μάτια της, το τατουάζ που έχει στο λαιμό της, τι νούμερο σουτιέν φοράει, αλλά θα το παίξει αδιάφορος και υπεράνω, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.

“Δεν θα σου πω ποτέ ψέματα!”
Και, φυσικά, αυτό από μόνο του είναι ένα ψέμα. Γιατί όλο και κάποιο ψεματάκι θα αναγκαστεί να σου πει, είτε αθώο, είτε σοβαρό. Μπορεί τη στιγμή που το λέει να το πιστεύει ακράδαντα, αλλά, αργά ή γρήγορα, θα σου πει κάποιο ψέμα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ