5 τύποι μαμάδων που όλοι γνωρίζουμε: Η εργασιομανής, αυτή που τα ξέρει όλα, η φοβερή μαγείρισσα

Όλες οι μανούλες αγαπούν και νοιάζονται τα παιδιά τους, ωστόσο καθεμία έχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που τη χαρακτηρίζει.

Ας δούμε πέντε τύπους μαμάδων που όλοι μας έχουμε συναντήσει:

  • Η εργασιομανής: Έχει πάντα πολλή δουλειά, οι απαιτήσεις της οποίας δεν μπορούν να περιμένουν. Στην παιδική χαρά μιλά συνεχώς για επαγγελματικά στο τηλέφωνο και στα παιδικά party «ξεκλέβει» λίγο χρόνο για να στείλει ένα επείγον email.
  • Η φοβερή μαγείρισσα: Είναι ο guru της κουζίνας. Στα γενέθλια του παιδιού φτιάχνει τα πάντα με τα χεράκια της, ενώ το κολατσιό που παίρνει το παιδί της κάθε μέρα στο σχολείο δεν έχει καμία σχέση με το απλό τοστάκι που ετοιμάζετε εσείς. Τα παιδιά σας τρελαίνονται να τρώνε στο σπίτι της, αναφέρει το mother.gr
  • Η «εθισμένη» στα social media: Facebook, Twitter, Instagram και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τα παίζει στα δάχτυλα, ενώ καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επιτεύγματα του παιδιού της, κοινοποιώντας σχόλια και φωτογραφίες selfie!!!
  • Η μαμά που τα ξέρει όλα: Έχει λύσεις για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανατροφή ενός παιδιού και δε διστάζει να σας τις παρουσιάσει, ακόμα και χωρίς να τη ρωτήσετε. Έξαλλου, ως φωτεινός παντογνώστης που είναι, πρέπει να μοιράζεται τις γνώσεις της με όλους!
  • Η μαμά «τα έχω όλα υπό έλεγχο»: Είναι πάντα καλοντυμένη, χτενισμένη και βαμμένη, δεν παραπονιέται ποτέ για τα παιδιά της, τα όποια είναι ήσυχα, καθαρά και διαβασμένα και κάνει τη ρόλο της μαμάς να μοιάζει παιχνιδάκι. Σίγουρα τη θαυμάζετε, ίσως και να τη ζηλεύετε, αλλά κατά βάθος υποψιάζεστε πώς όλο αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ