Αγανακτισμένη ερώτηση της μάνας του λοχία στον Κουβέλη: "Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;" (BINTEO)

Σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας συναντήθηκε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες.

Με ανθρώπινο τρόπο, μοιρασμένη αγανάκτηση με υπομονή, απευθύνθηκε η μητέρα του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμύνης Φώτη Κουβέλη.

"Τι θα κάνατε εσείς κύριε Κουβέλη αν ήταν το δικό σας παιδί στη θέση του δικού μου;" ρώτησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια δίχως να λάβει απάντηση.

Προηγουμένως οι γονείς του λοχία είχαν ακούσει τον νέο ΑΝΥΕΘΑ, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, να τους λέει ότι "Θέλω να σας διαβεβαιώσω για τη συστηματική και επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την όσο το δυνατό πιο γρήγορα επιστροφή των παιδιών σας. Ό,τι είναι δυνατό να κάνουμε, θα το κάνουμε επίμονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται σε κάθε επίπεδο".

 

 

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, χθες οι γονείς των δύο στρατιωτικών επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά τα παιδιά τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου “F” της Αδριναουπόλεως, όπου παρέμειναν στην τουρκική πόλη συνολικώς για εννέα ώρες, από τις οποίες οι τέσσερις περίπου ήταν στις φυλακές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ