Ποια καριέρα σας ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σας; Ιδού λοιπόν!

Συχνά κοιτάμε το ωροσκόπιό μας για μερικές συμβουλές -για τα ερωτικά μέχρι για το τι θα φέρει η εβδομάδα.

Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να συμβουλευτείτε το ζώδιό σας για συμβουλές καριέρας; Συνήθως το ζώδιό μας περιλαμβάνει μερικά βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας που θα μπορούσαμε να πάρουμε υπόψην όταν διαλέγουμε έναν τομέα εργασίας.

Δείτε παρακάτω τι είδους καριέρα ανήκει στο ζώδιό σας -ενδεχομένως να μην την είχατε σκεφτεί ποτέ.

Κριός

Ως ο εξερευνητής του ζωδιακού, θα τα πηγαίνατε καλά σε εξωτερικούς εργασιακούς χώρους και μία δουλειά που περιλαμβάνει ενέργεια. Ενώ και μία λιγότερο περιπετειώδης δουλειά θα σας ταίριαζε το ίδιο, αποφύγετε να κάτσετε πίσω από ένα γραφείο. Συγχρόνως, είστε ο ιδανικός τύπος ανθρώπου για να ξεκινήσει μία δική του επιχείρηση. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Είστε ο σταθερός τύπος. Αν νοιάζεστε πραγματικά για τη δουλειά σας, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Βρείτε την καριέρα που αγαπάτε και θα έχετε έναν λόγο να σηκώνεστε το πρωί. Αν αποφασίσετε, ωστόσο, να δουλέψετε για άλλους, βεβαιωθείτε πως θα χρησιμοποιείτε τα χέρια σας -ζωγραφική, hair styling, διακόσμιση εσωτερικών χώρων. Θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πως έχετε τον έλεγχο της δουλειά σας, σύμφωνα με το jenny.gr.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στην επικοινωνία. Είστε πάντα οι πρώτοι που μαθαίνετε τα μεγάλα νέα και προσέχετε τα νέα trends πριν απ' όλους. Γι' αυτό θα ήσασταν ιδιαίτερα καλοί στα media, στο γράψιμο, ακόμα και στην ψυχαγωγία. Είστε ευέλικτοι, κι έτσι μπορείτε να έχετε πάνω από μία δουλειά ή μία δουλειά και ένα σοβαρό χόμπι, αφού δυσκολεύεστε να βρείτε μία μόνο δουλειά που να καλύπτει όλα σας τα ενδιαφέροντα.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους ταιριάζει ένα πεδίο που να έχει να κάνει με φροντίδα. Σκεφτείτε κάτι ανάμεσα σε θεραπευτική εργασία, μητρότητα, κηπουρική ή διδασκαλία. Ακόμα και έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που βοηθάει να βελτιωθούν οι ζωές πολλών ανθρώπων.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μία ενέργεια που τους κάνει ηγέτες και managers από φυσικού τους. Μπορείτε να επιτύχετε και στις τέχνες -υποκριτική, τραγούδι, modeling, χορός. Αν το σώμα ή η εικόνα σας είναι κομμάτι της δουλειάς σας, τότε θα είστε χαρούμενοι. Επίσης, έχετε ισχυρά ιδεώδη, οπότε βεβαιωθείτε πως η καριέρα σας σας δίνει έναν σκοπό.

Παρθένος

Ως Παρθένος, σας ενδιαφέρουν δουλειές που έχουν να κάνουν με υπηρεσίες. Σύνταξη, ζωγραφική, προγραμματισμός, υδραυλικά, είναι μερικά παραδείγματα. Το ίδιο ισχύει και για δουλειές που χρειάζεται να δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Όπως αισθητικός, ερευνητής ή γιατρός.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι ειδικοί της ομορφιάς και της αισθητικής, οπότε θα μπορούσατε εύκολα να βρεθείτε στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης. Θα ήσασταν, επίσης, εξαιρετικοί πωλητές, αφού μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε στον οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν το χρειάζονται. Χρησιμοποιήστε αυτό ως προνόμιό σας και θα έχετε μία κερδοφόρα επιχείρηση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι έντονοι και μεταμορφωτικοί, οπότε θέλετε μία δουλειά που αγγίζει βαθιά εσάς και άλλους. Γι' αυτό, οι Σκορπιοί είναι καλοί στη θεραπεία και στην ψυχική εργασία. Θα μπορούσε να τους ενδιαφέρει επίσης η ψυχοθεραπεία, η χειρουργική, ακόμα και η έρευνα εγκλημάτων. Τίποτα δεν είναι αρκετά φοβιστικό ή πολύ μεγάλο για εσάς.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία, οπότε μία καριέρα από την οποία θα μπορούσε να φύγει εύκολα είναι η ιδανική. Θα σας ταίριαζε καθηγητής πανεπιστημίου, εξερευνητής, ειδικός στις ξένες γλώσσες ή ταξιδιωτικός πράκτορας -οτιδήποτε περιλαμβάνει ταξίδι, ελευθερία σκέψης και κίνησης.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να βλέπει αποτελέσματα. Γι' αυτό είστε χαρούμενοι όταν η δουλειά που κάνετε είναι πρακτική, χρήσιμη και αφήνει μία διαχρονική κληρονομιά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διαχείριση ή την επίβλεψη ή εκτελεστικές θέσεις. Είστε καλοί στο να δουλεύετε με χρήματα -ίσως σε κάποια τράπεζα ή επιχείρηση;

Υδροχόος

Ως Υδροχόοι, είστε αυτόνομοι και αποφεύγετε τα εργασιακά περιβάλλοντα με πολύ κόσμο. Θα ήσασταν πολύ καλύτερα αν βγαίνατε εκεί έξω και βοηθούσατε τον κόσμο -η ανθρωπιστική εργασία είναι ενδεχομένως το καλύτερο για εσάς.

Ιχθύες

Είστε ιδιαίτερα ονειροπόλοι, οπότε δυσκολέυεστε να βρείτε μία καριέρα που να είναι ενδιαφέρουσα και να εξυπηρετεί τον κόσμο -αλλά να πληρώνει και τους λογαριασμούς. Πολλοί Ιχθύες βρίσκονται στις τέχνες, αλλά θα ήσασταν το ίδιο καλοί και στον κόσμο της τεχνολογίας. Μία καριέρα στους υπολογιστές θα ήταν απόλυτα ταιριαστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ