18χρονη σερβιτόρα κόβει το φαγητό ηλικιωμένου, γίνεται viral & ξαφνικά όλος ο κόσμος στα πόδια της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία νεαρή σερβιτόρα από το Τέξας δεν μπορούσε να φανταστεί πως μία απλή και συνηθισμένη καλή πράξη, θα της άλλαζε τη ζωή! 

Η 18χρονη Evoni Williams, έκανε τη βάρδια της στο Waffle House στις 3 Μαρτίου, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης που καθόταν στον πάγκο, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να κόψει το φαγητό του και ζήτησε τη βοήθεια της.

Όπως της είπε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με τα χέρια του, ενώ είχε και οξυγόνο, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει. 

Η κοπέλα άρχισε να κόβει το φαγητό του ηλικιωμένου, ενώ δεν φαντάστηκε πως η πράξη της αυτή θα γινόταν viral, όταν μια άλλη πελάτισσα, η Laura Wolf την φωτογράφησε και ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το στιγμιότυπο.

 

 

Η ανάρτησή της έγινε viral, έχοντας συγκεντρώσει 140.000 θετικές αντιδράσεις και περίπου 71.000 κοινοποιήσεις.

Μάλιστα, η πράξη της αυτή κυριολεκτικά άλλαξε τη ζωή της, καθώς, σύμφωνα με το USA Today, το Πανεπιστήμιο του Νοτίου Τέξας αποφάσισε να της προσφέρει υποτροφία, αξίας 16.000 δολαρίων για να σπουδάσει.

Μάλιστα, το πανεπιστήμιο φρόντισε η κοπέλα να έρθει σε επαφή με ειδικό σύμβουλο, που θα την βοηθήσει στο νέο της ξεκίνημα ενώ η ίδια επιθυμεί να σπουδάσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες διοίκηση επιχειρήσεων.

Η Wolf, η οποία έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω των social media, τόνισε μιλώντας στο  KHOU-TV, πως την εντυπωσίασε το γεγονός πως η κοπέλα δεν προσπέρασε τον ηλικιωμένο, αλλά στάθηκε και άκουσε αυτό που ήθελε να της πει, ενώ η Williams ανέφερε πως αυτή η κίνηση είναι κάτι που θα έκανε κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ