Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογείται το πρόβλημα υγείας του: "Τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν"

Ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου μιλούν στο TV Έθνος και στη Μάριον Παλιούρα για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού που τον κράτησε μακριά για ένα μεγάλο διάστημα από την εκπομπή τους στο STAR, και τον αναγκάζει να απέχει από τις θεατρικές του υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που καθιστά δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του.
 

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή. Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν», εξηγεί ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για το κατά πόσο η απουσία του συζύγου της δημιούργησε άγχος στους συντελεστές της εκπομπής.

«Αρχικά αγχωθήκαμε, γιατί πριν καταλάβουμε τι ήταν αυτό βλέπαμε τον Κρατερό να μην μπορεί να περπατήσει σωστά και να ελέγξει το σώμα του – και αυτό ήταν το σοκαριστικό. Και μετά εδώ ήταν περίεργα, γιατί «Η φωλιά των Κου Κου» είναι μια εκπομπή που έχει στηθεί πάνω σε εμάς τους δύοπ, μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες βέβαια. Όταν ξέρεις ότι κάποιος λείπει εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, όλο αυτό αναπόφευκτα επιβαρύνει πολύ την κατάσταση και την ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε λίγο πλάκα με όλο αυτό ή να το αντιμετωπίσουμε με guests και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά για εμάς ήταν περίεργο», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ