Άνδρας με απίστευτα γυμνασμένο κορμί διατηρεί τον τίτλο του πιο γυμνασμένου 68χρονου (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το παράδειγμα του 68χρονου πρώην πεζοναύτη, που είναι «χτιστός», αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες συνομιλήκους του, που ζητούν συμβουλές για να φτιάξουν το σώμα των ονείρων τους.

O 68χρονος Bill Hendricks, πρώην πεζοναύτης του Αμερικανικού Στρατού αλλά και performer σε ζωντανές εκδηλώσεις, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η φόρμα στην οποία διατηρείται αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο γεγονός για κάποιον που διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του.

Η απαρχή της ενασχόλισης των χρηστών των social media με τον Hendricks ήταν όταν ο ίδιος άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο από την εκγύμνασή του, κατορθώνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει εκατοντάδες φανατικούς ακολούθους στα social media, οι οποίοι του ζητούσαν εναγωνιώς τα μυστικά που έχει και διατηρείται σε τόσο άψογη φυσική κατάσταση.

Ο ίδιος ανέφερε πως καθημερινά περνάει τουλάχιστον 2 ώρες στο γυμναστήριο συντηρώντας τους κοιλιακούς του, πετυχαίνοντας μία αξιοζήλευτη γράμμωση, ενώ αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για τα 3 παιδιά του, που ακολουθούν τις συμβουλές του κατά γράμμα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Hendricks ζει στο Ντάλας του Τέξας, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως πεζοναύτης στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, ενώ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα συμμετείχε ως performer σε διάφορα τηλεοπτικά show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ