Αγοράκι μπλόκαρε το κινητό της μητέρας του για τα επόμενα 48 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Το να «κλειδώνει» ένας φίλος το κινητό σας εν είδει πλάκας, κάποιες φορές μπορεί να είναι...κάπως αστείο αλλά συνήθως είναι μάλλον ενοχλητικό.

Φανταστείτε λοιπόν ποια θα μπορούσε να ήταν η αντίδρασή σας εάν κάποιος ακόμη και αθέλητα, σας «κλείδωνε» το κινητό για 47 χρόνια! 

Αυτό έκανε ένα νήπιο στο κινητό της μητέρας του. Για την ακρίβεια ο μπόμπιρας από την Σαγκάι κλείδωσε το κινητό της μητέρας του για 25.000.000 λεπτά που αντιστοιχούν σε 47 χρόνια. 

Σύμφωνα με την The Sun, η μητέρα του παιδιού του, του έδωσε το κινητό για μερικά λεπτά και προκειμένου να δει μερικά διασκεδαστικά videos. 

Σύμφωνα με τεχνικό κινητών τηλεφώνων ο οποίος μίλησε στο Kankanews.com κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αφού έχει καταγραφεί και περίπτωση που κάποιος «κλείδωσε» κινητό για 80 χρόνια. 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple σε περίπτωση που η συσκευή κινητού τηλεφώνου έχει απενεργοποιηθεί τότε ο κάτοχος θα πρέπει να διαγράψει τα πάντα, είτε μέσω του iTunes είτε ενεργοποιώντας τη διαδικασία ανάκτησης. Και μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε να βρείτε τα πάντά το icloud (αρκεί να έχετε κάνει τις σωστές ρυθμίσεις).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ