Επιβεβαιώνονται οι φόβοι - Στη 46χρονη ανήκει το αίμα που βρέθηκε στο κλουβί των ροτβάιλερ

Τον γύρο του διαδικτύου  έκανε την περασμένη εβδομάδα ο θάνατος της εργάτριας από την Βουλγαρία και πλέον έχει ταυτοποιηθεί εργαστηριακώς ότι το αίμα στην περιοχή του αποτρόπαιου συμβάντος ήταν δικό της.

Μια εξέλιξη που παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστηρίο Πάφου, στο οποίο παρουσιάστηκε ο 54χρονος ύποπτος για ανανέωση της απόφασης κράτησής του. Κάτι που το δικαστήριο έπραξε για άλλες δύο ημέρες.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, αιτούμενος ανανέωση της απόφασης κράτησης, ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται με πολύ έντονο ρυθμό οι έρευνες των αρχών για κομβικής σημασίας πτυχές της υπόθεσης, όπως είναι ο εντοπισμός των δύο ροτβάιλερ, που διαπιστώθηκε ότι εξαφανίσθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας από το χώρο φύλαξης τους και που οι αρχές θεωρούν πιθανό να τα σκότωσαν οι ύποπτοι για εξαφάνιση στοιχείων.

Είπε ακόμη ότι αναζητείται και ένα όπλο, που είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του 54χρονου και το οποίο επίσης έχει εξαφανισθεί, δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες ότι χρησιμοποιήθηκε για τη θανάτωση των δύο σκύλων.

Ο 54χρονος, που κρατείται ως ύποπτος για συνέργεια, μετά το αδίκημα σχετικά με την τραγωδία προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου, αφού σήμερα έληγε το τετραήμερο διάταγμα κράτησης του και η Αστυνομία κατέστησε σαφές ότι θεωρεί αναγκαία την ανανέωση του ενόψει του μεγάλου όγκου ερευνών που απομένει να ολοκληρώσει.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του υπόπτου έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να επηρεάσει την πορεία των ερευνών ή τεκμήρια στη φάση αυτή των ερευνών. Όπως αναφέρει η Huff Post Greece, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ωστόσο, ικανοποίησε το αίτημα και ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του 54χρονου για άλλες δύο ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ