Μοιάζει να μην σε θέλει σαν πριν; Μάθε τους λόγους που έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον

Όλα πήγαιναν καλά ώσπου εκείνος άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του και να γίνεται πιο ψυχρός και από παγάκι;

Προβληματίζεσαι, ψάχνεσαι, αναρωτιέσαι. Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους ίσως να μην φέρει και καμιά ευθύνη.

Του συνέβη κάτι

Όταν λέω ότι δεν έχει να κάνει με σένα, το εννοώ. Αν για παράδειγμα είστε στα πρώτα ραντεβού, και εκείνος αρχίσει τις μικρές γλυκές εξαφανισούλες, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έχει πραγματικά σχέση με σένα. Μπορεί να απολύθηκε, να πέθανε ένα δικό του πρόσωπο, ή να τον κυνηγούν οι τράπεζες. Προβλήματα που σίγουρα δε θα μοιραστεί με σένα που σε ξέρει δύο εβδομάδες. Λογικό δεν είναι;

Τον ενδιέφερε μόνο να… περάσει την ώρα του

Μερικοί άντρες βγαίνουν ραντεβού μόνο και μόνο για το ραντεβού. Φλερτάρουν κανένα μήνα, πηγαίνουν τα φαγητά και τα ποτά τους και απλά στη συνέχεια ψάχνουν το επόμενο θήραμα. Σιγά μη σου δώσει και εξηγήσεις.

Εμφανίστηκε κάποια άλλη στο προσκήνιο

Η οποία του άρεσε περισσότερο. Οπότε λέει να ασχοληθεί με αυτή και να σε αφήσει εσένα. Γιατί απλά έτσι του αρέσει. Λυπάμαι αλλά αυτό συμβαίνει συχνά.

Δεν του άρεσε το σεξ

Κάτι το οποίο μάλλον δε θα μάθεις ποτέ, αλλά εμείς το αναφέρουμε για να ξέρεις και τι σου γίνεται. Ακόμα βέβαια κι αν τον ξενερώσεις πραγματικά πολύ, το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη τη στιγμή δε θα το καταλάβεις. Κανένας άντρας δε θα επέτρεπε στον εαυτό του να εγκαταλείψει την ύστατη στιγμή!

Ξέχασε πόσο απίστευτη είσαι

Όπως αναφέρει το queen.gr, ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή πολύ απλά σταμάτησες να είσαι απίστευτη και άρχισες να γίνεσαι κάπως… υστερική. Λογικό. Σε όλες μας συμβαίνει από το τρίτο ραντεβού και μετά. Είναι το κλασικό άγχος, που μας κυριεύει για το πού πηγαίνει η σχέση μας. Και λυπάμαι, αλλά αυτό σίγουρα δεν του αρέσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ