Αυτά είναι τα top μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσουμε μέσα στον Μάρτιο - Απολαύστε τα...

Το no makeup και το φυσικό μακιγιάζ παραμένουν για άλλη μια σεζόν στην κορυφή, αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και την ομορφιά κάθε γυναίκας. 

Πρόκειται για μακιγιάζ που χρησιμοποιούν λίγα καλλυντικά προϊόντα, παραλείποντας πολλές φορές ακόμη και το makeup, την μάσκαρα, το κραγιόν κλπ.

Αν όμως θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την τάση και να χρησιμοποιήσετε όλα τα βασικά καλλυντικά σας, μπορείτε να το κάνετε.

Απλά επιλέξτε σκιές ματιών και κραγιόν σε nude χρωματισμούς. Το ρουζ, το highlighter και το bronzer μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Η εφαρμογή τους θα χαρίσει στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη και μια ηλιοκαμένη όψη, ιδανική για την εποχή.

Υπέροχη ιδέα για εντυπωσιακά μακιγιάζ αποτελεί και η εφαρμογή μιας ανοιχτόχρωμης σκιάς ματιών στην εσωτερική γωνία των ματιών. Αυτό το μικρό κι όμως υπέροχο τρικ θα δώσει φως και λάμψη στο βλέμμα σας, ενώ παράλληλα θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο μεγάλα ή με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr, οι σκιές ματιών που θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα είναι οι σαμπανιζέ, ροζ και καφέ. Αν όμως αναζητάτε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπλε σκιά ή κάποια σε έντονο neon χρώμα.

Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο, αλλά ταιριάζει υπέροχα με την «χρωματιστή» αυτή περίοδο του χρόνου.

Για τις πιο λαμπερές και βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε και μια σκιά με glitter που θα δημιουργήσει ένα πιο glamorous μακιγιάζ. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο απαλό Smokey Eyes ή κάποιο σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μην είναι στην κορυφή των επιλογών η all time classic γραμμή του eyeliner και το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ