Υπεράνω πάσης υποψίας Γάλλος συνελήφθη και ομολόγησε πως βίασε 40 γυναίκες & ανήλικα από το 1990

Σε μια πρωτοφανή παραδοχή προχώρησε 56χρονος άνδρας.

Όχι σε μία, όχι σε δύο μα περίπου σε 40 γυναίκες έχει επιτεθεί σεξουαλικά ο έγγαμος 56χρονος στη Γαλλία και στο Βέλγιο από τη δεκαετία του '80 έως σήμερα

Ο δράστης, ο οποίος έχει κατονομαστεί ως Dino Scala, συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε το 1996 για επιθέσεις σε 19 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας προσθέτοντας ότι πάντα χρησιμοποιούσε την ίδια μέθοδο.

"Οι γυναίκες δέχτηκαν πισώπλατες επιθέσεις νωρίς το πρωί. Φορούσε γάντια και κάλυπτε το πρόσωπό του, είτε εντελώς είτε μερικώς - με καπέλο" δήλωσε ο εισαγγελέας προσθέτοντας ότι ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι  δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του.

Η αστυνομία συνέδεσε το αυτοκίνητό του με τον βιασμό νεαρής γυναίκας στο Βέλγιο μόλις την περασμένη εβδομάδα, ενώ το γενετικό του υλικό έχει βρεθεί και ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 19 επιθέσεις κατά γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Scala είναι πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν ως επιστάτης. Στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του τοπικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροή βιαστές των τελευταίων δεκαετιών.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ