Αυτό το βίντεο μας δείχνει ποια είναι η τέλεια αναλογία για το γυναικείο στήθος!

Ερευνητές από τη Μ. Βρετανία πραγματοποίησαν μια εκτεταμένη μελέτη και υποστηρίζουν ότι προσδιόρισαν με επιστημονικό τρόπο, ποιο είναι το τέλειο σχήμα του γυναικείου στήθους, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση που έκαναν στην επιστημονική επιθεώρηση Plastic and Reconstructive Surgery.

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.315 άνθρωποι (άντρες, γυναίκες και πλαστικοί χειρουργοί) οι οποίοι μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικείου στήθους, επέλεξε ο καθένας τους εκείνο το σχήμα που θεωρούσε “ιδανικό”.

Η "τέλεια" αναλογία 55/45
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό το σχήμα προσδιορίζεται από τον λόγο 55/45. Αυτό σημαίνει ότι το τέλειο γυναικείο στήθος είναι εκείνο στο οποίο το 55% του συνολικού του όγκου βρίσκεται κάτω από το όριο της θηλής και το υπόλοιπο 45% βρίσκεται πάνω από τη νοητή αυτή διαχωριστική γραμμή, σύμφωνα με το health.com.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των αντρών, ακόμα και στις περιπτώσεις που ένα γυναικείο στήθος είχε ακριβώς αυτές τις αναλογίες, αλλά μετά από χειρουργική επέμβαση, οι άντρες απάντησαν στην πλειοψηφία τους ότι θα προτιμούσαν ένα “φυσικό” στήθος και ας μην είχε τις “τέλειες” αναλογίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ