Σπύρος Σούλης: 2 πανεύκολοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί το σπίτι σας να μυρίζει κλεισούρα ή να μην μυρίζει όμορφα.

Το να ανοίξετε ένα παράθυρο μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν είναι αυτή η λύση που αναζητάτε. Θέλετε κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό που θα κάνει τον κάθε χώρο του σπιτιού σας να μοσχοβολάει.

Ένας τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να μυρίζει όμορφα για πολύ είναι με ένα μπολ γεμάτο λεμόνια. Κόψτε 3-4 λεμόνια στη μέση και έπειτα στύψτε τα. Χρησιμοποιήστε τον χυμό σε συνταγές σας ή βάλτε τον στο ψυγείο για αργότερα.

Έπειτα γεμίστε τις άδειες από χυμό λεμονόκουπες με μερικές κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Βάλτε τις λεμονόκουπες σε ένα μπολ και αφήστε το μπολ σε όποιον χώρο του σπιτιού θέλετε να μυρίσει όμορφα.


Η μαγειρική σόδα απορροφάει τις άσχημες μυρωδιές και οι λεμονόκουπες απελευθερώνουν μια όμορφη, «λεμονένια», μυρωδιά, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Αφήστε τις κούπες λεμονιού να κάνουν τη δουλειά τους για μερικές μέρες ή μέχρι να παρατηρήσετε ότι τα λεμόνια σας δεν μυρίζουν πλέον.

Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα
Αν θέλετε απλά να ξεμυρίσει, για παράδειγμα η κουζίνα σας μετά από το μαγείρεμα, δεν έχετε παρά να κάνετε το εξής: Κόψτε μερικά λεμόνια σε τέταρτα και βάλτε τα σε ένα κατσαρολάκι με νερό. Αφήστε το νερό να βράσει και όλα στην κουζίνα σας θα αρχίσουν να μυρίζουν υπέροχα στο λεπτό. Αν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε να ρίξετε μέσα στο νερό και μερικές σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ